Skip to main content

Kolme tyttöä katosi Texasissa jouluna 1974, ja jälkeen jäi vain kirje, mikä tekee tapauksesta hyvin salaperäisen


Kun eräs 17-vuotias Mary-niminen tyttö lähti 14-vuotiaan Lisan sekä 9-vuotiaan Julien kanssa jouluostoksille Texasissa, niin kukaan ei varmaan arvannut, että noita ihmisiä ei koskaan enää nähtäisi missään. Heidän ruumiitaan ei ainakaan Finntop5:n mukaan ole koskaan löydetty, eikä heistä ole mitään muutakaan kuulunut, vaikka noiden tyttöjen käytössä ollut auto oli löytynyt erään ostoskeskuksen pihalta, ja sen ovet olivat lukossa sekä lahjapaketti löytyi sen sisältä. Samoin tyttöjen tiedetään oleskelleen ostoskeskuksessa, mutta kotiin he eivät koskaan päässeet.

Tapauksesta tekee erittäin omituisen se, että heidän jälkeensä oli jäänyt kirje, missä tytöt tai joku tytöistä olivat lähteneet Houstoniin, ja väittivät olevansa siellä viikon. Tuo asia kuitenkin on sikäli erikoinen, että kirje tuli perille tyttöjen kotiin jo seuraavana päivänä katoamisesta, mikä tietenkin panee miettimään sitä, että onko se lähetetty jo pari päivää ennen heidän katoamistaan?

En tiedä miten USA:ssa posti kulkee, mutta sen tiedän, että se ei ehkä kuitenkaan ole seuraavana päivänä perillä, ellei hän oli sitten tehnyt niin, että lähettää kirjeen ensin itselleen. Sitten kun kirjeessä on leima, niin poistaa tuon osoitteen jollain musteenpoistoon tarkoitetulla kemikaalilla, minkä jälkeen tuo henkilö olisi sitten itse käynyt viemässä tuon kirjeen perille. Mutta jaetaanko postia jouluaattona?

Mutta miten tuo ihminen olisi kuvitellut, että nuo alaikäisten tyttöjen vanhemmat olisivat uskoneet tuohon kirjeeseen? Tuossa filmissä ei mainita sitä, että ovatko he ehkä mahdollisesti sisaruksia, vaikka heillä oli eri sukunimet. Kuitenkin he varmaan olivat serkuksia tai ainakin kovin paljon samannäköisiä he kuitenkin ovat olleet. Ja olivatko he yöpyneet samassa talossa, mikä ei ollut omituista, koska katoaminen sattui 23. joulukuuta, ja tuolloin ihmiset usein käyvä vieraisilla sukulaistensa luona.

Mutta voisin ajatella, että tuosta katoamisesta vastuussa ollut henkilö ei ehkä tiennyt heidän asuvan tuossa paikassa. Tietenkin tuosta selostuksesta voidaan päätellä, että he asuivat toisessa osavaltiossa, mutta kun tuota Maryn ikää ajattelen, niin ei hän varmaan missään pitkällä ollut käymässä, koska hän oli hiukan kokematon ajaja. Joten olisiko tuo katoamisesta vastuussa oleva taho sitten seurannut tyttöjä vähän aikaa, ja jostain syystä sitten ajatellut, että tuo kirje, jossa mainitaan Houston olisi jotenkin uskottava. Tai mieleeni muuten tuli sellainen asia, että oliko kirjeen kirjoittaja tai sanelija kuvitellut, että USA:n avaruuskeskus sijaitsee siellä, ja siten ajatellut että tuolla tavoin hän saa lisäaikaa pakoon, koska hän olisi voinut väittää vievänsä tyttöjä katsomaan raketteja. Eli olisiko hän ulkomaalainen?

Eli oliko hän sitten erehtynyt henkilöistä, kun sitten päätti heidät "hävittää"? Tuo kirje tekee tapauksesta hyvin arvoituksellisen sekä kammottavan. Se nimittäin kertoo suunnitelmallisuudesta sekä valmistelusta, koska tuo katoamisesta vastuussa oleva henkilö ei ole voinut kuvitella, että kirjettä uskottaisiin tyttöjen kotona. Olisi muuten mukava tietää, oliko se kirjoitettu koneella vai käsin, ja jälkimmäinen tapaus merkitsisi sitä, että tuo kirje olisi kirjoitettu pakon edessä, eli oliko tuo henkilö uhannut yhtä tytöistä aseella, tai sitten tämä sairas henkilö olisi osannut jäljitellä toisten käsialaa. Tuo kirje tekee tapauksesta kammottavan, ja se on yhä selvittämättä, vaikka aikaa on kulunut yli 40 vuotta

Linkki kyseiseen videoon: https://www.youtube.com/watch?v=i4ZDbucc52w

http://www.missingtrio.com/TRIO/index.aspx

Comments

Popular posts from this blog

Use virtual "perpetual motion machines" and seawater as energy sources.

   Use virtual "perpetual motion machines"  and seawater as energy sources.  The Archimedean screw can offer almost endless energy sources.  "Robert Fludd's 1618 "water screw" perpetual motion machine from a 1660 wood engraving. It is widely credited as the first attempt to describe such a device." (Wikipedia/Perpetual motion) The term "virtual perpetual motion machine" means a machine. That pulls water to the upper tank using a capillary tube. Then that water will fall through the generator or turbine wheel. The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a "perpetual motion machine", that is impossible because of laws of thermodynamics.  The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a " real perpetual motion machine", which is impossible because of the laws of thermodynamics.  The real perpetual motion machines don't use outside energy. And that's why they are not possible.

Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.

"Researchers have created a novel metamaterial that can dynamically tune its shape and properties in real-time, offering unprecedented adaptability for applications in robotics and smart materials. This development bridges the gap between current materials and the adaptability seen in nature, paving the way for the future of adaptive technologies. Credit: UNIST" (ScitechDaily, Metamaterial Magic: Scientists Develop New Material That Can Dynamically Tune Its Shape and Mechanical Properties in Real-Time) Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.  An electro-optical activator can also be an IR state, which means. The metamorphosis in the material can thermally activate.  AI is the ultimate tool for metamaterial research. Metamaterials are nanotechnical- or quantum technical tools that can change their properties, like reflection or state from solid to liquid when the electric or optical effect hits that material. The metamaterial can cru

There might be an answer to why there is a gravitational hole in Earth's gravitational field.

The gravitational field at the point of the Indian Ocean is weaker than in other places on Earth. The existence of that gravitational hole is proved. But the reason why that gravitational hole is formed is unknown. The reason why the gravitational field on the Indian Ocean is weaker might be a simple thing.  There is a possible lighter rock in the mantle, or there is less material at that point. In some wildest theories, there are bubbles in magma that turn below the bottom of the Indian Ocean are less massive than in other places on Earth. The lighter material at that point should make the hole in gravitation.  "Geoid undulation in false color. (International Centre for Global Earth Models/Wikimedia, CC BY 4.0) The impact of the ancient planet. In the time when Earth was young. Cause asymmetry of Earth's gravitational field, because there still is the debris of that impact. But the hole in a gravitational field is harder to explain than regular-looking asymmetry.  Could the r