Skip to main content

Miksi CIA on kiinnostunut OBE:sta eli ruumiista poistumisen kokemuksesta sekä lentävistä lautasista?


Miksi CIA on ollut kiinnostunut nimenomaan OBE:n ("Out of Body Experience" "Ruumiin ulkopuolinen kokemus")  eli ruumiista poistumisen kaltaisista asioista, vaikka niitä pidetään yleisesti henkimaailmaan kuuluvina ilmiöinä. Kun noita ilmiöitä tutkivia projekteja käsitellään, niin silloin tietenkin pitää muistaa se, että tiedustelutyössä pitää aina pitää mieli avoimena, ja lähestyä jokaista kohdattavaa ongelmaa tieteellisellä tavalla. Ja jos tuollainen OBE-ilmiö olisi mahdollinen, niin silloin CIA voisi sitten lähettää ”astraalivakoojan” vastapuolen päämajaan, ja hän voisi sitten kuljeskella ympäriinsä lukemassa papereita, ja katselemassa tietokoneiden ruutuja, ilman että kukaan huomaa yhtään mitään.

Siis fysikaalisesti ei ole mitään outoa siinä, että esimerkiksi esine kulkisi seinien läpi, koska jos esine ionisoidaan, niin silloin se voidaan työntää seinän läpi. Sama koskee myös tietenkin ihmistä, eli jos henkilö ionisoidaan, niin hän voisi teoriassa kävellä seinän lävitse, mutta kun hänet sitten pitää palauttaa normaaliin tilaan, niin seuraa ongelmia. Näet ihminen tietenkin voidaan ionisoida hyvin helposti johtamalla häneen sähköä, mutta se sitten aiheuttaa läpilyöntivaaran, ja kun ihminen sitten astuu maahan, niin hän kuolee. Eli tässä kokeessa lukee suoraan: Älä tee tätä kotona.

Kun ihminen ionisoidaan, niin silloin hänet voidaan ampua ionitykillä vaikka toisella puolen maailmaa, ja jos hän on ionisoidussa tilassa, niin silloin myös seinien läpi kulkeminen onnistuu, ja näin ollen ”StarTrek”-elokuvasta tuttu materiaalisiirtäjän on mahdollinen, mutta jostain syystä sen kokeiluun ei ole löytynyt vapaaehtoisia. Ja tässä sitten sanon, että korkeajännitteinen sähkövirta on asia, jonka kanssa ei ole leikkimistä. Materiansiirtimen ollessa teoriassa mahdollinen, ei tarkoita sitä, että sen käytännön sovellus olisi mitenkään toteutettavissa vielä pitkään aikaan. Jos ihminen ionisoidaan, niin hänet voidaan teoriassa lähettää ionitykillä läpi universumin, ja sitten perillä nuo ionit voidaan koota taas ihmisen muotoon, mikä kuitenkin vaatii tämän tekniikan kehittämistä.
"USAF.in "lentävä lautanen" aavikon yllä

Mutta kun puhutaan varsinaisesta OBE:sta, mitä kutsutaan ruumiistapoistumiskokemuksiksi, niin niiden todellisuutta ei koskaan olla varmuudella todistettu todeksi tai valheeksi. Eli mitään OBE-kokemuksia ei CIA ole varmuudella koskaan kirjannut ylös, mutta kun tuota ilmiötä on tutkittu, niin monet tutkijat pitävät hiukan erikoisena sitä asiaa, että nämä OBE:n kokeneet henkilöt ovat kuvailleet täysin oikein sitä, mitä tapahtui esimerkiksi elvytyshuoneissa heidän jouduttuaan onnettomuuteen, ja ollessaan kliinisesti kuolleita.

CIA toki näkee tällaiset ilmiöt myös mahdollisuutena kehittää omaa strategiaansa, mutta esimerkiksi ”Project Starlight” ei koskaan ole virallisesti todistanut tällaisten ilmiöiden olevan totta. Tekninen OBE saadaan aikaan esimerkiksi kaappaamalla henkilön WEB-kamera, ja sen avulla voidaan tutkia huoneistoja. Ajatuksensiirto havaintojen osalta  taas voidaan toteuttaa älylaseilla, joiden sangoissa on kamera, joka on BlueToothin avulla yhteydessä kännykkään, ja sitä kautta tuon henkilön liikkeitä voidaan seurata vaikka toiselta puolen maailmaa, eli tuolloin operaattorit näkevät kaiken, mitä tuo kentällä toimiva henkilö näkee. Ja he kuulevat myös kaiken, mitä hän puhuu tai hänelle puhutaan, jos käytössä olisi myös mikrofoni.
USAF:in "lentävän lautasen" piirustuksia
vuodelta 1967

Mutta kun taas keskustellaan UFO:ista, niin tietenkin nykyään voidaan esimerkiksi nanohelikopterin avulla tehdä helposti lentävä lautanen, eli tuollaisen helikopterin päälle vain liimataan paperilautanen, joka tekee siitä loistavan UFO:n, mutta toki ilmalaivakin voi tuollaisen havainnon aiheuttaa. Kuitenkin CIA teki noilla tutkimuksilla sellaista, että se etsi lääkäreitä, jotka tarjosivat vaikkapa tuollaisen UFO-pilan kohteeksi joutuneille ihmisille diapameja, tai poliiseja koeteltiin esimerkiksi lentävän lautasen muotoisilla lentokoneilla, että tekivätkö nämä ilmoituksia noista UFO:ista. Samoin Stealth-koneita on testattu ihmisten asumusten läheisyydessä, jotta voidaan varmistua niiden olevan todella toimivia.

Ja jos vaikka auto on kadonnut kesken ajon, niin siinä voi olla ”kameleonttipinta”, joka muuttaa väriään maaston mukaan. Kuitenkin tiedusteluväki otti tuolloin noihin ilmiöihin sellaisen tutkivan kannan, ja ehkä noiden projektien ansiosta on muutamia murhaajia saatu kiinni, ja ihmiset ovat uskaltaneet sitten kertoa talossaan kuuluvista oudoista äänistä, jotka voivat johtua vaikka rotista tai ruostuneista savuhormeista, jotka ovat liikkuneet tuulen vaikutuksesta, jolloin talon sisään on päässyt myös palokaasuja, jotka tuntuvat lämpimiltä henkäyksiltä, ja tulitikkujen raapimisesta tuleva rikin haju on päässyt silloin myös taloon sisään.

Tai sitten talon rakenteeseen on pesiytynyt lintuja tai lepakoita, joiden ääntely on tietenkin ollut outoa. Samoin jotkut kovakuoriaiset kuten goljattikuoriainen ovat voineet päästää merkillisiä ääniä. Myös Project Bluebook oli antanut ideoita uuden sukupolven Steakth-koneiden valmistamiseen, ja siitähän UFO:issa on kysymys: tunnistamattomista lentävistä objekteista, jotka voivat olla esimerkiksi helikoptereita, lentokoneita tai ilmalaivoja. Mutta ehkä ne ovat osittain ulkoavaruudesta peräisin olevia muukalaisten avaruusaluksia. Eli missään nimessä ei ole pois suljettua, että Pentagon valehtelisi näistä asioista kansallisen turvallisuuden nimissä.


Comments

Popular posts from this blog

Use virtual "perpetual motion machines" and seawater as energy sources.

   Use virtual "perpetual motion machines"  and seawater as energy sources.  The Archimedean screw can offer almost endless energy sources.  "Robert Fludd's 1618 "water screw" perpetual motion machine from a 1660 wood engraving. It is widely credited as the first attempt to describe such a device." (Wikipedia/Perpetual motion) The term "virtual perpetual motion machine" means a machine. That pulls water to the upper tank using a capillary tube. Then that water will fall through the generator or turbine wheel. The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a "perpetual motion machine", that is impossible because of laws of thermodynamics.  The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a " real perpetual motion machine", which is impossible because of the laws of thermodynamics.  The real perpetual motion machines don't use outside energy. And that's why they are not possible.

Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.

"Researchers have created a novel metamaterial that can dynamically tune its shape and properties in real-time, offering unprecedented adaptability for applications in robotics and smart materials. This development bridges the gap between current materials and the adaptability seen in nature, paving the way for the future of adaptive technologies. Credit: UNIST" (ScitechDaily, Metamaterial Magic: Scientists Develop New Material That Can Dynamically Tune Its Shape and Mechanical Properties in Real-Time) Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.  An electro-optical activator can also be an IR state, which means. The metamorphosis in the material can thermally activate.  AI is the ultimate tool for metamaterial research. Metamaterials are nanotechnical- or quantum technical tools that can change their properties, like reflection or state from solid to liquid when the electric or optical effect hits that material. The metamaterial can cru

There might be an answer to why there is a gravitational hole in Earth's gravitational field.

The gravitational field at the point of the Indian Ocean is weaker than in other places on Earth. The existence of that gravitational hole is proved. But the reason why that gravitational hole is formed is unknown. The reason why the gravitational field on the Indian Ocean is weaker might be a simple thing.  There is a possible lighter rock in the mantle, or there is less material at that point. In some wildest theories, there are bubbles in magma that turn below the bottom of the Indian Ocean are less massive than in other places on Earth. The lighter material at that point should make the hole in gravitation.  "Geoid undulation in false color. (International Centre for Global Earth Models/Wikimedia, CC BY 4.0) The impact of the ancient planet. In the time when Earth was young. Cause asymmetry of Earth's gravitational field, because there still is the debris of that impact. But the hole in a gravitational field is harder to explain than regular-looking asymmetry.  Could the r