Skip to main content

Kuinka työpaikalla voidaan toimia väärin, jotta joku saa sitten kehua yhtiötä, mikä sitten tylyttää muita työntekijöitä suosimalla yhtä työyhteisön jäsentä


https://www.amiforum.fi/login/index.php
Kuvien oikeudet omistaa Amiedu, ja käykää
katsomassa kuvasarja tuolla sivulla, eli mitä
ajatuksia nämä kuvat herättävät?

Mitä näet yllä olevassa kuvassa? Näetkö johtajan kertomassa alaiselleen, että hän on tehnyt jotain väärin? Vain näetkö myyjän esittelemässä tuotteita asiakkailleen? Ja kumpi kuvassa on asiakas tai pomo? Eli onko nuorempi pomo vai asiakas? Netti tulvii muuten kuvia, jossa vähintää kaksimielinen asetelma, ja se mitä ihminen näkee kuvissa kuvastaa hänen asennettaan yhteiskuntaan, ja muutenkin sitä millainen ajattelutapa hänellä on asioista, ja tuo ajattelutapa sitten tietenkin muotoutuu ihmiselle siinä ympäristössä, missä hän sattuu kasvamaan. Eli ihmisen puhe kertoo siitä, millainen asenne hänellä on yhteiskuntaan, ja puhetapa syntyy ihmisen kasvaessa.


https://www.amiforum.fi/login/index.php kotisivuilla on hienoja kuvia, joissa kuitenkin on sellainen ulottuvuus, että niissä näkyy tyypillinen työpaikalla tehty huijaus. Tietenkin kyseessä on tahaton yhteensattuma, mutta kyseessä on ikävä kyllä varsin houkuttelevalta näyttävästä teosta, jolla työpaikka saadaan näyttämään todella upealta asialta, varsinkin jos tuo lahjottava henkilö on tuleva pomo. Tuolloin tietenkin on tärkeää, että henkilö tuntee olevansa heti haluttu ja tärkeä henkilö. Tuo tapahtuu siten, että työpaikka antaa tuolle henkilölle välittömästi esimiesaseman muihin työläisiin nähden, jolloin ei ole pelkoa siitä, että tuo henkilö saisi yhtään työtehtävää tuossa paikassa, ja sillä tavoin luodaan hyvä kuva työpaikan ilmapiiristä.


Jos ihminen vain välittää työtehtäviä muille, niin  hän ei niistä sitten itse paljoa rasitu. Kun puhutaan siitä, miten paljon tuollainen “hyvä maine" tuo ilmaista työpaikkaa kysyviä opiskelijoita tällaiseen yhtiöön. Eli kun yksi opiskelija saa sieltä hyvän työpaikan, niin silloin sinne lähetetään paljon hakemuksia, mitkä koskevat opinnäytetyötä sekä työharjoittelua, jotka ovat pakollisia asioita opiskelijalle, joka haluaa valmistua. Ja sen takia joidenkin yhtiöiden tapana on ikään kuin teettää muutoin kallista työtä ilmaiseksi.


Se että yhdelle opiskelijalle ollaan mukavia työpaikalla, niin sillä tavoin saadaan aikaan todella paljon työhakemuksia, ja saadaan samalla myös hyvää mainosta. Se että yhtiö saa aikaan sen, että sinne lähetetään paljon hakemuksia luo kuvan halutusta työpaikasta, ja sen avulla sitten imarrellaan niitä työnhakijoita, joille halutaan työtä tarjota.Kuulostaa hyvältä kun ihmiselle sanotaan, että hänet valittiin satojen ihmisten joukosta, ja se sitten saa aikaan sen, että hän tekee helpommin sopimuksen tuon yhtiön kanssa, eikä kysy muualta työtä. Ja samalla varmistetaan se, että tuleva työnjohtaja ei sitten ole tarvetta selvitellä mitään työpaikallaan tapahtunutta ikäviä asioita. Kuitenkin joskus tuo esiintyminen alkaa työntekijästä. Kun ihminen on vakituinen työläinen, niin silloin tulee mieleen sellainen asia, että työläinen alkaa  esiintyä työnjohtajana.


Tilaisuus tekee varkaan. Kun päässä on valkoinen kypärä, niin silloin mieleen tulee joskus sellainen asia, että ihminen alkaa esiintyä sellaisena, mitä hän ei ole. Ja tietenkin yhtiölle on hyvää mainosta, että varsinkin naispuolisilla työntekijöillä on mahdollisuus päästä esimieheksi nuorena. Mutta tuolloin tuloksena on sellainen henkilö, jolla on väärä kuva ihmisen jaksamisesta. Ja tuolloin ihminen varmasti tulee tekemään virheitä hoitaessaan esimiesasemaan liittyviä tehtäviä. Ja silloin saattaa ihmiselle tulla sellainen asia mieleen, että alaiset pitävät jatkuvista ylitöistä sekä huonosta käytöksestä, mikä ei varmasti ole totta.


Kun ihminen vain jakaa käskyjä, niin hän saattaa kuormittaa alaisiaan liikaa, jolloin he sitten väsyneenä tekevät virheitä, jotka maksavat yhtiölle paljon. Se että työnjohtaja vain karjuu vieressä ei ollenkaan motivoi ihmisiä tekemään mitään. Miespuoliset työnjohtajat haluavat joskus mielistellä nimenomaan naisia, joiden kautta he hankkivat hyväksyntää.


Ja jos työnjohtaja sitten jättää jollekin työläiselle tehtävät jakamatta, ja hänen kanssaan vain kahvitellaan työpaikalla, niin silloin tuloksena on sitten sellainen tilanne, että yhtiö maksaa hänelle turhaan palkkaa, mikä johtaa sitten sellaiseen tilanteeseen, missä voi jonkun henkilön tunteet kuumeta. Toki tuolloin ihmiset saavat silloin tuon työläisten kautta sellaisen positiivisen kuvan kaikista töistä, mitä tuossa yhtiössä tehdään. Eikä hän koe mitään negatiivista, jolloin hän sitten saa varmasti suositeltua tuota yhtiötä kaikille ihmisille, mitä hän sattuu tuntemaan.


Toki saattaa olla niin, että yhtiöllä sitten on nollatuntisopimukset varattu tuollaisille opiskelijoille, jotta heitä ei tarvitse suoraan käännyttää ovelta ulos. Ja voihan heille aina antaa sitten esimerkiksi loman aikana tapahtuvia päivystyksiä, joista ei kukaan muu piittaa tai joita kukaan ei halua tehdä. Näin sitten taas voidaan mennä mediaan kertomaan, kuinka tuollainen yhtiö sitten haluaa antaa opiskelijoille työpaikkoja.

Miesvaltaisten alojen ongelmana on se, että naisilta ei aina huomata vaatia kovin paljoa, ja varsinkin joissakin vartiointi- ja rakennusliikkeissä halutaan tahallaan antaa naisille sellainen kuva, että heidän on siinä yhtiössä helppoa päästä esimiesasemaan. Se miten te näette nämä https://www.amiforum.fi/login/index.php olevan kuvasarjan kuvat tietenkin riippuu henkilöstä, mutta kuten huomaatta, niin kuvassa on aina kaksoismerkitys.

kirjabloggaus.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

Use virtual "perpetual motion machines" and seawater as energy sources.

   Use virtual "perpetual motion machines"  and seawater as energy sources.  The Archimedean screw can offer almost endless energy sources.  "Robert Fludd's 1618 "water screw" perpetual motion machine from a 1660 wood engraving. It is widely credited as the first attempt to describe such a device." (Wikipedia/Perpetual motion) The term "virtual perpetual motion machine" means a machine. That pulls water to the upper tank using a capillary tube. Then that water will fall through the generator or turbine wheel. The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a "perpetual motion machine", that is impossible because of laws of thermodynamics.  The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a " real perpetual motion machine", which is impossible because of the laws of thermodynamics.  The real perpetual motion machines don't use outside energy. And that's why they are not possible.

Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.

"Researchers have created a novel metamaterial that can dynamically tune its shape and properties in real-time, offering unprecedented adaptability for applications in robotics and smart materials. This development bridges the gap between current materials and the adaptability seen in nature, paving the way for the future of adaptive technologies. Credit: UNIST" (ScitechDaily, Metamaterial Magic: Scientists Develop New Material That Can Dynamically Tune Its Shape and Mechanical Properties in Real-Time) Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.  An electro-optical activator can also be an IR state, which means. The metamorphosis in the material can thermally activate.  AI is the ultimate tool for metamaterial research. Metamaterials are nanotechnical- or quantum technical tools that can change their properties, like reflection or state from solid to liquid when the electric or optical effect hits that material. The metamaterial can cru

There might be an answer to why there is a gravitational hole in Earth's gravitational field.

The gravitational field at the point of the Indian Ocean is weaker than in other places on Earth. The existence of that gravitational hole is proved. But the reason why that gravitational hole is formed is unknown. The reason why the gravitational field on the Indian Ocean is weaker might be a simple thing.  There is a possible lighter rock in the mantle, or there is less material at that point. In some wildest theories, there are bubbles in magma that turn below the bottom of the Indian Ocean are less massive than in other places on Earth. The lighter material at that point should make the hole in gravitation.  "Geoid undulation in false color. (International Centre for Global Earth Models/Wikimedia, CC BY 4.0) The impact of the ancient planet. In the time when Earth was young. Cause asymmetry of Earth's gravitational field, because there still is the debris of that impact. But the hole in a gravitational field is harder to explain than regular-looking asymmetry.  Could the r