Skip to main content

"Atlas vampyyri" sekä muutamia huomioita pahoinpitelyistä ja murhista


Tässä alla on sellaisia kuolemantapauksia käsittelevä video, joita ei koskaan ehkä tulla selvittämään, ja eräs asia, joka aina kannattaa pitää mielessä on se, että isku päähän pelkällä nyrkillä tappaa ihmisen erittäin tehokkaasti. Ensimmäisessä tapauksessa, missä käsittelyssä on ”Atlas Vampyyri”, joka toimi Tukholmassa 1930-luvulla surmaten erään seksityöläisen nimeltään Lilly Lindeströn on saattanut käyttää tekoon pelkkää nyrkkiä. Eli murhaaja on ikään kuin Krav Magaa tai muuta vastaavaa tekniikkaa käyttäen suunnannut rystysillä annettuja iskuja uhrinsa päähän, ja sitten kun hänen kallonsa on murtunut, niin sitten hän on valuttanut verta kuppiin.Tarkalleen ottaen murha tapahtui 4.5.1932, ja se on Ruotsin kuuluisimpia henkirikoksia. 
Tuon teon tarkoitus lienee ollut lavastaa teko jonkun mielipuolen tekemäksi, ja kuten varmaan tiedämme, niin videosta käy ilmi, että tuo rikos on vielä selivittämättä. Eli jos murha-ase on ollut pelkkä nyrkki, niin silloin tietenkin se selittää, sen että uhrin kotiin ei jäänyt tekovälineitä, mutta se mikä tästä tapauksesta tekee hiukan erikoisen, on se, että seksityöntekijä otti asiakkaan vastaan kotonaan. Yleensä tuolloin asiakas tavattiin jossain hotellissa, josta otettiin tietenkin aina eri huoneet, ja nuo ”alan miehet ja naiset” tietenkin menivät sisään taloon erikseen, jotta asiakkaan tai tytön maine ei vaarantunut. Tuolloin prostituutio oli rikos, ja siksi noiden ihmisten piti varoa paljastumista poliisille. Se miksi tuo rikos tehtiin on jäänyt arvoitukseksi, mutta sen epäillään olleen henkilö, jolla on lähitaistelukoulutus.Se minkä maalainen tuollainen mies sitten olisi ollut, on myös arvoitus.

Kuitenkin voidaan sanoa, että nykyään tilanne on sikäli parempi, että tuollainen seksin ammattilainen voi ainakin kääntyä poliisin puoleen, jos häntä kiristetään. Tuolloin 1930-luvulla ei kuitenkaan tilanne ollut aivan yhtä hyvä kuin nykyään, ja silloin prostituoituja ja heidän asiakkaitaan odotti vankeus, jos he jäivät kiinni poliisille tuosta ”liiketoimesta”. Kuitenkin murha oli rikoksista ankarin, ja tuolloin saattoi tuollaisesta pahoinpitelystä ja murhasta sitten joutua hirteen myös pohjoismaissa, joissa kuolemantuomioita käytettiin melko yleisesti. Tuolloin tietenkin myös vankeinhoito oli hiukan toisenlainen kuin nykyään, ja sen tarkoitus oli sekä pelottaa että rangaista ihmisiä, jotka olivat tehneet rikoksia, ja mitään muuta kuin vankeus ei ollut tarjolla, jos henkilö syyllistyi rikokseen, josta säädettiin vanekustuomio.

Kuva II
Ja vankeus tarkoitti sitten suljettua laitosta. Mikäli henkilö joskus sitten tuomittiin vankeuteen, niin tuolloin 1930-luvulla oli tuo tuomio käytännössä sellainen, että se ikään kuin erotti ihmisen yhteiskunnasta lopullisesti. Silloin pienikin vankeustuomio oli erittäin leimaava, ja tietoja vangeista sa kuka hyvänsä. Eli tuolloin se että henkilö oli prostituoitu merkitsi sitten sitä, että hänet voitiin pidättää tuon teon takia. Jamisonin perheen (Filmillä kohta 2:54) tapauksessa saattaa noilla talosta löytyneillä ”okkultistisilla esineillä (Kuva II)” olla merkitystä kuoleman kanssa, koska tuollaiset mahdollisesti huumeita käyttävät henkilöt olivat tietenkin vaikutuksille alttiita. Ja huumeet saavat ihmiset käyttäytymään jotenkin omituisesti tai oikeastaan impulsiivisesti. Eli niiden aiheuttamat hallusinaatiot voivat aiheuttaa vastuutonta käytöstä, ja sitten voi käydä niin, että henkilö sitten voi ryhtyä ottamaan pillereitä liikaa, jos häntä siihen joku yllyttää. Tai sitten joku huumekauppias on myynyt noille ihmisille vähän liian voimakkaita huumeita, joilla he sitten ovat hengen saaneet itsestään pois.

Tai sitten nuo ihmiset ovat liittyneet johonkin kuolemankulttiin, jossa heitä on yllytetty tappamaan itsensä, jotta kultin johtajat ovat saaneet heidän omaisuutensa haltuunsa, kuten eräs Jim Jones teki aikoinaan. Tuollaiset talosta löytyneet okkultistiset esineet varmasti ovat olleet melko kalliita, mikäli filmissä olevat esineet ovat aitoja tuon perheen talosta löydettyjä okkultisitisia välineitä, niin se tarkoittaa sitä, että kyseessä on niin sanottu ”vakava harrastaja”. Eli jos joku lainaa tällaisen kirjan kirjastosta, niin silloin se ei kovin vakavaa ole, mutta jos tuollaiseen okkultismiin tai satanismiin upotetaan tuhansia dollareita, niin silloin kyse ei ole mistään vaarattomasta jutusta. Mitä enemmän johonkin asiaan upotetaan rahaa, niin sitä vakavammasta harrastuksesta on tuolloin kysymys. Eli ihmisen käytöksen arvioinnissa vakavuuden prioriteetti kohoaa, mikäli henkilö sijoittaa siihen rahaa.

Ja tämän kaltaisia kirjoja kuten "Witch´s Bible", mitä filmissä esitetään ei missään normaalissa kirjakaupassa ole myynnissä, joten silloin kyseessä saattaisi olla jokin kultti. Ja tuollaisilla erikoisilla kulteilla on joskus ollut sellaisia taipumuksia, että niiden jäseniä houkutellaan antamaan lopulta koko elämänsä jollekin lahkon johtajalle. Nuo lahkon johtajat saattavat vaikuttaa todella hurmaavilta, jos he tarjosivat ensin esimerkiksi konjakkia vieralleen. Näet silloin tuohon alkoholiin on voitu lisätä esimerkiksi oopiumia, mikä varmasti teki kaikesta upeaa ja valoisaa. Tsaari Aleksanteri I:n epäillään käyttäneen oopiumia siihen, että hän sitten onnistui kietomaan ihmisiä pikkusormensa ympärille, ja ehkä tuo huume oli hänen loistokkuutensa salaisuus. Eli toki hän oli pelkkä ihminen, mutta samalla myös kuulu erityisestä hurmaavuudestaan, jota toki saatettiin auttaa esimerkiksi juuri oopiumilla, jota oli ehkä sekoitettu konjakkiin tai hänen sikareihinsa.



Comments

Popular posts from this blog

Use virtual "perpetual motion machines" and seawater as energy sources.

   Use virtual "perpetual motion machines"  and seawater as energy sources.  The Archimedean screw can offer almost endless energy sources.  "Robert Fludd's 1618 "water screw" perpetual motion machine from a 1660 wood engraving. It is widely credited as the first attempt to describe such a device." (Wikipedia/Perpetual motion) The term "virtual perpetual motion machine" means a machine. That pulls water to the upper tank using a capillary tube. Then that water will fall through the generator or turbine wheel. The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a "perpetual motion machine", that is impossible because of laws of thermodynamics.  The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a " real perpetual motion machine", which is impossible because of the laws of thermodynamics.  The real perpetual motion machines don't use outside energy. And that's why they are not possible.

Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.

"Researchers have created a novel metamaterial that can dynamically tune its shape and properties in real-time, offering unprecedented adaptability for applications in robotics and smart materials. This development bridges the gap between current materials and the adaptability seen in nature, paving the way for the future of adaptive technologies. Credit: UNIST" (ScitechDaily, Metamaterial Magic: Scientists Develop New Material That Can Dynamically Tune Its Shape and Mechanical Properties in Real-Time) Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.  An electro-optical activator can also be an IR state, which means. The metamorphosis in the material can thermally activate.  AI is the ultimate tool for metamaterial research. Metamaterials are nanotechnical- or quantum technical tools that can change their properties, like reflection or state from solid to liquid when the electric or optical effect hits that material. The metamaterial can cru

There might be an answer to why there is a gravitational hole in Earth's gravitational field.

The gravitational field at the point of the Indian Ocean is weaker than in other places on Earth. The existence of that gravitational hole is proved. But the reason why that gravitational hole is formed is unknown. The reason why the gravitational field on the Indian Ocean is weaker might be a simple thing.  There is a possible lighter rock in the mantle, or there is less material at that point. In some wildest theories, there are bubbles in magma that turn below the bottom of the Indian Ocean are less massive than in other places on Earth. The lighter material at that point should make the hole in gravitation.  "Geoid undulation in false color. (International Centre for Global Earth Models/Wikimedia, CC BY 4.0) The impact of the ancient planet. In the time when Earth was young. Cause asymmetry of Earth's gravitational field, because there still is the debris of that impact. But the hole in a gravitational field is harder to explain than regular-looking asymmetry.  Could the r