Skip to main content

Vankiloiden tarkoitus on herättää vihaa rikollisia kohtaan, ja siksi niissä käytetään välillä moraalittomia otteita


Roomalaisten tarkoitus ei ollut muuten ennen aiheuttaa sympatioita vankeja kohtaan, joten tietenkin ristiinnaulitseminen piti tehdä asiaan kuuluvan hartauden vallitessa, ja yleensä tuota toimintaa edelsi ruoskiminen, jotta ihmiset pystyisivät tätä rangaistusta, mutta samalla piti varoa sitä, että tuo henkilö sitten kertoisi asioita, jotka eivät Roomalaisia imarrelleet. Tuon takia esimerkiksi ruoskimisessa käytetyt ruoskat saatettiin kastaa kobran myrkkyyn, jotta henkilö kuolisi nopeammin ja sama asia tietenkin tehtiin myös ristiinnaulitsemisessa käytetylle naulalle, tai sitten joku legioonalainen löi uhria piikkivasaralla päähän tai mursi hänen niskansa kämmensyrjä-iskulla. Myös uhrin  keuhkon kohtaan voitiin työntää hattuneula, mikä nopeutti kuolemaa.


Tuolla estettiin uhria huutelemasta valtiosalaisuuksia kaikelle kansalle.  Syy miksi ainakin julkisesta kidutuksesta on luovuttu maailmalla on se, että raa'at ja kovat kuulustelumenetelmät herättävät sääliä vankia kohtaan. Myös julkinen mestaus kiellettiin koska nuo "kuuluisat viimeiset sanat" eivät varmaan koskaan miellyttäneet kuninkaita.  Samoin jos vankilasta tulee ulos henkilö, jolla on "kauniita arpia" joita voi sitten esitellä kavereille, niin silloin tietenkin vankiloiden työntekijät saavat vähän turhan huonon maineen.


Ja kun puhutaan kidutuksesta, niin tietenkin vankiloissa olevan vangin pitää sitten kuitenkin tuntea saavansa rangaistus, mutta samalla pitää muistaa sellainen asia, että tuollainen ihminen ei saa muuttua marttyyriksi. Kun puhutaan sensorisesta adaptaatiosta sekä valvottamisesta, niin nämä menetelmät ovat erittäin tehokkaita, ja vaikka ihminen kuinka yrittää niitä vastustaa, niin hän ennen pitkää murtuu, ja kertoo kaiken mitä kuulustelija haluaa häneltä urkkia, mutta tietenkin tuolloin pitää muistaa se, että kuulustelija ei saa antaa kuulusteltavan hämätä itseään, jotta hänelle sitten kerrotaan, mitä hän haluaa kuulla.


Kuulusteluissa tietenkin on käytetty sellaisia menetelmiä kuin savukkeilla polttamista, mutta noissa tapauksissa on kidutus esitetty muiden vankien tekemäksi väkivallaksi, ja tuota polttamista on käytetty siten, että henkilön kynnen päälle on tumpattu savukkeita tai vankipukua käyttävät vartijat ovat hänet hakanneet. Tai toki hakkaajat voivat tietenkin olla myös muita vankeja, joille on luvattu etuja tällaisesta toiminnasta, ja jos he sitten sanovat asiasta jotain, niin se on helppo kiistää henkilökunnan taholta. Rikosvankien eli lähinnä väkivaltarikollisten käyttö poliittisten vankien kiduttajina on ollut yleistä esimerkiksi Natsi-Saksassa sekä Neuvostoliiitossa, koska noista henkilöistä sitten päästiin nopeasti eroon teloittamalla heidät tämän palveluksen jälkeen.

Kuitenkin nykyään käytetään hyväksi pelkoa, eli vartijoiden esitetään juopottelevan virantoimituksessa, ja myös kovaäänistä Rock-musiikkia käytetään hyväksi pelon tuottamiseen, ja samoin vankien nöyryyttäminen on hyvin yleistä. Tuolla musiikilla peitetään myös kovääninen infra- ja ultraääni, jonka tarkoitus on aiheuttaa vangeille päänsärkyä, ja samalla tietenkin hoetaan toistuvia komentoja, jotta vanki saadaan tottelevaiseksi. Jos vanki ei tottele, niin häntä nöyryytetään todella kovalla kädellä. Eli vanki viedään alusvaatteisillaan johonkin huoneeseen, missä raskaisiin vaatteisiin pukeutuneet vartijat uhkaavat häntä pampuilla sekä muulla väkivallalla. Nykyään vankien hallintaan käytetään psykologisia menetelmiä, joiden tarkoitus on uskotella, että hän on jotenkin sairas. Tuolloin esimerkiksi vankilan lääkäri saattaa väittää että vangilla on esimerkiksi syöpä, jolloin hän saattaa sitten jopa hyväksyä hyvinkin raa'an kohtelun.

Samoin kaikkein uusimmissa malleissa ihmisen hallintaan käytetään esimerkiksi kallon sisään asennettuja kolikon kokoisia kaiuttimia, joiden tehtävänä on aiheuttaa henkilön pään sisään ääniä, jotka käskevät häntä tekemään jotain tiettyjä asioita, kuten hyökätä entisten rikostovereriensa päälle. Tuolloin saatetaan käyttää "boosteria" kuten keinotekoisten huumeiden sekä hormonien kuten anabolisten steroidien, adrenaliinin sekä amfetamiinin ja kortisolin seosta, mikä saa henkilön tekemään impulsiivisia eli impulsiivisia  tekoja.

Tarinoiden mukaan vankeja on myös kuulusteltu siten, että heidän aivojensa kipukeskusta on ärsytetty sähköimpulsseilla, jolloin kidutus ei ole tietenkään näkynyt päälle. Kun puhutaan siitä, mitä ehkä tarkoittaa tuollainen operaatio kuin OPERATION SMOOTH CRIMINAL, missä rikollinen käännytetään entisiä rikostovereitaan vastaan, ja hän saa sitten tietenkin eliminoida entiset rikostoverinsa, niin puhutaan eettisesti arveluttavasta mutta tehokkaasta toiminnasta, jota  voidaan hyödyntää esimerkiksi organisoitua rikollisuutta vastaan taisteltaessa.


Tuolloin voidaan ajatella että jos vaikka pankkirosvojen joukosta jää vain yksi kiinni, niin silloin hän varmasti tuntee vankilassa vihaa tovereitaan kohtaan, kun hän sitten istuu yksin kopissa, ja muut makailevat rannalla ja iskevät naisia matkan päällä. Tuossa mielentilassa tuo vankilassa oleva henkilö varmasti hän on sopiva kohde "käännyttämiselle", eli tuolloin vankeinhoitoviranomaiset ikään kuin antavat hänelle aseen käteen, ja sitten tuo henkilö voidaan lähettää etsimään entisiä kavereitaan, ja tietenkin tuolle kiinni jääneelle kerrotaan siitä nimettömästä ilmiannosta, joka toi poliisit paikalle.


Kyseessä on siis oikeastaan vain moderni versio "totenkopf-kommandosta", ja tietenkin esimerkiksi se että vangille saatetaan tietoon se, että kuinka hänen entinen naisystävänsä sitten seurustelee jonkun muun kanssa varmasti saa aikaan vihaa hänen mielessään. Kun puhutaan siitä, että mitä tämä toiminta saa aikaan, niin silloin tietenkin tarkoitus on se, että tuo vankilaan joutunut rikollinen toimii ikään kuin pyövelinä niille, jotka ovat olleet hänen kavereitaan. Eli mikään erityisen mukava paikka tällainen vankila ei vielä nykyäänkään ole. Ja esimerkiksi vankilassa saadut lääkkeet saattavat aiheuttaa sen, että vangin keuhkot täyttyvät oksennuksesta tai syljestä keskellä yötä.

https://pimeakronikka.blogspot.fi/

Comments

Popular posts from this blog

Use virtual "perpetual motion machines" and seawater as energy sources.

   Use virtual "perpetual motion machines"  and seawater as energy sources.  The Archimedean screw can offer almost endless energy sources.  "Robert Fludd's 1618 "water screw" perpetual motion machine from a 1660 wood engraving. It is widely credited as the first attempt to describe such a device." (Wikipedia/Perpetual motion) The term "virtual perpetual motion machine" means a machine. That pulls water to the upper tank using a capillary tube. Then that water will fall through the generator or turbine wheel. The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a "perpetual motion machine", that is impossible because of laws of thermodynamics.  The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a " real perpetual motion machine", which is impossible because of the laws of thermodynamics.  The real perpetual motion machines don't use outside energy. And that's why they are not possible.

Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.

"Researchers have created a novel metamaterial that can dynamically tune its shape and properties in real-time, offering unprecedented adaptability for applications in robotics and smart materials. This development bridges the gap between current materials and the adaptability seen in nature, paving the way for the future of adaptive technologies. Credit: UNIST" (ScitechDaily, Metamaterial Magic: Scientists Develop New Material That Can Dynamically Tune Its Shape and Mechanical Properties in Real-Time) Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.  An electro-optical activator can also be an IR state, which means. The metamorphosis in the material can thermally activate.  AI is the ultimate tool for metamaterial research. Metamaterials are nanotechnical- or quantum technical tools that can change their properties, like reflection or state from solid to liquid when the electric or optical effect hits that material. The metamaterial can cru

There might be an answer to why there is a gravitational hole in Earth's gravitational field.

The gravitational field at the point of the Indian Ocean is weaker than in other places on Earth. The existence of that gravitational hole is proved. But the reason why that gravitational hole is formed is unknown. The reason why the gravitational field on the Indian Ocean is weaker might be a simple thing.  There is a possible lighter rock in the mantle, or there is less material at that point. In some wildest theories, there are bubbles in magma that turn below the bottom of the Indian Ocean are less massive than in other places on Earth. The lighter material at that point should make the hole in gravitation.  "Geoid undulation in false color. (International Centre for Global Earth Models/Wikimedia, CC BY 4.0) The impact of the ancient planet. In the time when Earth was young. Cause asymmetry of Earth's gravitational field, because there still is the debris of that impact. But the hole in a gravitational field is harder to explain than regular-looking asymmetry.  Could the r