Skip to main content

Kun yksi ihminen tekee pahaa, niin silloin jälkiviisaus on parasta viisautta



Meidän Suomalaisten täytyy ryhtyä pohtimaan omaa asemaamme maailmalla erittäin tarkasti, koska informaatiosodankäynti tuo maailmaan uusia jännitteitä, joiden vaikutuksista emme koskaan ennen ole kantaneet tarpeeksi huolta. Informaatiosodankäynti tarkoittaa vääristetyn tiedon levittämistä, mikä tarkoittaa Suomeksi sitä, että esimerkiksi jotain tavallista kapakkatappelua aletaan paisutella jossain mediassa, ja sitä kautta sitten haetaan sitä, että tilannetta voidaan kiristää äärimmilleen. Tuo paisuttelu voi tapahtua siten, että esimerkiksi puhuttaessa tuosta yksittäisestä tappelusta, niin silloin voidaan juttua hiukan "parannella" siten, että sanotaan tuhansien vastaavien ihmisten joutuneen tappeluun, ja siitä sitten voidaan parin alkoholisoituneen henkilön yhteenotosta muokata järjestelmällinen vähemmistöön kohdistuva vaino, ja tietenkin maamme poliisia voidaan tuolloin väittää virkavaltaiseksi.

Kun keskustellaan median käytöstä ihmisten mielipiteiden muokkaamiseksi, niin silloin tietenkin heti tulee mieleen tämä muutaman päivän takainen Helsingissä sattunut yliajo-tilanne, missä ilmeisesti psyykkisesti häiriintynyt henkilö oli ottanut alleen Punaisen Jaguarin ja ajanut sitten ihmisten ylitse. Tuolloin tietenkin on taas keskusteltu siitä, miten paljon noita psykiatrisia sairaalapaikkoja taas tarvitaan tällaisen tilanteen varalta, ja siitä miten paljon autolla ajamista pitäisi maassamme valvoa, koska psyykkisesti sairaat ihmiset voisivat kuulemma ajaa autoilla ihmisten päälle. Se että ihmiset saavat pitää ajokortin oltuaan vaaraksi muille ihmisille on tietenkin hyvin ikävää, mutta sama käytäntö on ilmeisesti ainakin parissa tapauksessa ollut myös ampuma-aselupien kanssa, ja tietenkin se on johtanut muutamien ihmisten kuolemaan. Ihme että noista tapauksista ei sitten vedetty viivaa Venäjän lehdistöön, missä olisi voitu väittää noiden kahden nuoren miehen toimineen Suomen valtion provosoimana, tai ehkä Putin olisi heistäkin jotain voinut sanoa.

Samoin ihmisiä on rauhoiteltu sillä, että Kansanedustajat Kari Tolvanen sekä Sisäministeri Risikko ovat saaneet kännyköihinsä varoitukset tuosta kaaharista, joka aiheutti yhden ihmisen kuoleman ja vahingoitti vakavasti monia muita. Se tietenkin tuossa tapauksessa vähän pelotti, kun nuo edustajamme eivät kännyköitään huomanneet vilkaista, kun varoitukset punaisesta autosta tulivat. Se sitten jäi vähän ilmaan, että miksi tavalliset ihmiset eivät näitä varoituksia saa, mutta tietenkin kaikkien meidän kannattaa sitten seurata tarkasti tunnettuja poliitikkoja, jotta heidän käytöksestään voimme huomata, onko jotain ikävää tapahtumassa jossain päin Suomea.

Tällainen häiriintynyt henkilö tietenkin on vaarallinen ympäristölleen, ja varsinkin kun hän oli valellut isänsä talon bensiinillä ja sytyttänyt sen tuleen, niin silloin kyllä kyseessä on ollut vaarantava käytös, millä perusteella voitaisiin psykiatristen sairaalapaikkojen määrää kasvattaa. Kuitenkaan ei jälkikäteen tehdyt sairaalapaikkojen määrän kasvattaminen tuo ketään kuolleita takaisin elämään. Eikä se että lääkäri ei kirjoita lähetettä osastoille, kun toinen on psykoottinen auta asiaa ollenkaan.

Eli miksi tuota henkilöä ei sitten olla kirjoitettu sisään johonkin Niuanniemeen, jos hän sitten on niin kauhean vaarallinen. Jos hän on pyromaani, niin onko sitten muita vastaavia palon sytyttämisiä tapahtunut, kuin se että tuo henkilö oli sitten polttanut isänsä talon? Se että psykiatristen sairaaloiden tai niissä olevien potilaiden määrää kasvatetaan ei tarkoita sitä, että kaikki lääkärit käyttäisivät noita valtuuksiaan laittaa ihminen kaltereiden taakse kovin helposti, näet psykiatria on tietenkin lääketieteen osa-alue, mikä on joidenkin ihmisten mielestä samalla hyvin moraaliton tapa tehdä lääkärin työtä. Ja kuten monesti ennenkin, niin jälkiviisaus on sitä parasta viisautta.

Kuitenkin voidaan samalla muistaa se, että olisiko tuo tapaus sitten välitetty, jos kyseinen henkilö olisi laitettu istumaan Niuanniemeen, mihin hän nyt sitten on joutumassa. Jos viranomainen ei käytä valtuuksiaan, niin se kuinka helppo tuollainen väkivaltainen hullu on teoriassa laittaa mielisairaalaan ei ole mitenkään sidoksissa siihen, että laitetaanko hänet todella tuollaiseen laitokseen. Ja kun tuota hänen isänsä talon polttamista ajatellaan, niin liittyykö tähän sitten jokin lapsuudessa koettu tilanne, mikä sitten sai ihmisen vihaamaan tuota taloa tai jotain siihen liittyvää. Samoin ihmisen lähettäminen psykiatriseen on tietenkin vangitsemiseen verrattava teko, joten siihen sitten liittyy sellainen käsite, kuin että onko lääkärillä oltava oikeus vangita ihminen siksi, että hänen sukulaisensa haluavat tätä?


Psykiatriseen sairaalaan lähettäminen on hyvin leimaava asia, joka saattaa vaikeuttaa ihmisen elämää loun iäksi. Ja siksi tuon oikeuden kanssa pitää olla hiukan varovainen. Se että tällainen asia, missä joku ihminen tekee tällaisen terrori-iskun autolla keskellä Helsinkiä varmasti järkyttää ihmisiä tekee tällaisesta asiasta päivän politiikassa hyvin helposti hyödynnettävissä olevan teon. Mutta se sitten varmaan unohtui, että tämäkin on sitten yksittäistapaus. Kun puhutaan tuosta legendaarisesta Niuanniemen sairaalasta, niin se on tietenkin vankimielisairaala, missä aina välillä on tapahtunut myös ylilyöntejä, kun potilaiden kohtelusta on puhuttu, ja aina välillä tuntuu siltä, että tuossa sairaalassa koetaan, että olisi paras, että nuo potilaat eivät koskaan edes pääsisi vapaaksi tuosta paikasta.

Ja ehkä Putin sitten saisi tästäkin tapauksesta jotain sanottua, niin sitten taas voidaan puhua siitä, että miksi esimerkiksi mielisairaalasta pääsee ihminen koskaan pois? Niin mukavaa kun sinne olisi joku laittaa pois silmistä ja pois mielestä lopun iäkseen. Tuolloin ei kenenkään tarvitse pelätä ketään kiusattua tai väärin kohdetua ihmistä koskaan, kun hänelle laitetaan pallo jalkaan ja lähetetään Niuvanniemeen, mutta tästä auto-jutusta sen verran, että muistaako kukaan, kun eräät nuoret miehet lähtivät räiskimään pistooleilla pitkin koulujensa käytäviä.


Tuolloin ei kukaan osannut sanoa, että kyseessä oli kaksi yksittäistapausta, jotka eivät kuulemma tarkoittaneet aselakien kiristämistä. Ja tuolloin tietenkin korostettiin sitä, että ainakin toinen näistä kahdesta nuoresta pyssymiehestä oli ollut psykiatrisessa hoidossa. Kuitenkin hänelle oli aselupa myönnetty, eikä tuon uhkaavan käytöksen jälkeen tapahtunutta aseen pois-ottamisen perumista oltu muutenkaan kritisoitu kovin paljon. Tuolloin ei yksikään psykiatri muistanut vaatia osastopaikkojen lisäämistä, vaikka nuo molemmat henkilöt olivat antaneet Internetissä kuvan, että jotain sellaista ikävää liikkuu heidän päässään, mitä siellä ei pitäisi liikkua.



https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/suomen-vaaleihin-yritetaan-todennakoisesti-vaikuttaa-tietovuotoja-ehdokkaista-vakuuttelua-vaalien-vilpillisyydesta/6521588#gs.KqybbQs

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/risikkoa-ja-tolvasta-yritettiin-varoittaa-epaillysta-yliajajasta-eivat-olleet-lukeneet-viesteja/6521368

Comments

Popular posts from this blog

Use virtual "perpetual motion machines" and seawater as energy sources.

   Use virtual "perpetual motion machines"  and seawater as energy sources.  The Archimedean screw can offer almost endless energy sources.  "Robert Fludd's 1618 "water screw" perpetual motion machine from a 1660 wood engraving. It is widely credited as the first attempt to describe such a device." (Wikipedia/Perpetual motion) The term "virtual perpetual motion machine" means a machine. That pulls water to the upper tank using a capillary tube. Then that water will fall through the generator or turbine wheel. The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a "perpetual motion machine", that is impossible because of laws of thermodynamics.  The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a " real perpetual motion machine", which is impossible because of the laws of thermodynamics.  The real perpetual motion machines don't use outside energy. And that's why they are not possible.

Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.

"Researchers have created a novel metamaterial that can dynamically tune its shape and properties in real-time, offering unprecedented adaptability for applications in robotics and smart materials. This development bridges the gap between current materials and the adaptability seen in nature, paving the way for the future of adaptive technologies. Credit: UNIST" (ScitechDaily, Metamaterial Magic: Scientists Develop New Material That Can Dynamically Tune Its Shape and Mechanical Properties in Real-Time) Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.  An electro-optical activator can also be an IR state, which means. The metamorphosis in the material can thermally activate.  AI is the ultimate tool for metamaterial research. Metamaterials are nanotechnical- or quantum technical tools that can change their properties, like reflection or state from solid to liquid when the electric or optical effect hits that material. The metamaterial can cru

There might be an answer to why there is a gravitational hole in Earth's gravitational field.

The gravitational field at the point of the Indian Ocean is weaker than in other places on Earth. The existence of that gravitational hole is proved. But the reason why that gravitational hole is formed is unknown. The reason why the gravitational field on the Indian Ocean is weaker might be a simple thing.  There is a possible lighter rock in the mantle, or there is less material at that point. In some wildest theories, there are bubbles in magma that turn below the bottom of the Indian Ocean are less massive than in other places on Earth. The lighter material at that point should make the hole in gravitation.  "Geoid undulation in false color. (International Centre for Global Earth Models/Wikimedia, CC BY 4.0) The impact of the ancient planet. In the time when Earth was young. Cause asymmetry of Earth's gravitational field, because there still is the debris of that impact. But the hole in a gravitational field is harder to explain than regular-looking asymmetry.  Could the r