Skip to main content

Julkisuus on upea toimintakenttä. Joten sitä kannattaa aina hyödyntää kun halutaan jotain. Ja siksi Trumpia yllytetään käyttämään asemaansa itseensä kohdistuvan tutkinnan lopettamiseksi, mutta halutaanko samalla myös jotain muuta?


Kun yhdysvaltain presidentti Donald Trumppiin kohdentuvaa tutkintaa mietitään tarkasti, niin huomataan samalla, kuinka mediaa voi käyttää tehokkaasti hyväksi. Jokainen asia minkä Trump sanoo julkistetaan mediassa, ja tietenkin tässä tapauksessa ikään kuin pelataan voimalla. Eli Trumpin asemaa USA:n presidenttinä korostetaan jokaisessa lehtijutussa, mitä tästä tapauksesta kirjoitetaan, ja samalla ikään kuin varoitetaan muitakin tutkijoita sekaantumasta tähän hänen Venäjän suhteitaan sekä yksityisiä liiketoimia koskevaan tutkintaan, joita tehdään FBI:n toimesta. näiden lehtijuttujen voidaan katsoa ikään kuin olevan tarkoituksellista yllyttämistä tuon viran käyttöön oman asemansa suojeluun.


Samoin voidaan sanoa, että häntä kannustetaan tässä tapauksessa käyttämään presidentin asemaa häneen kohdistuvan tutkinnan lopettamiseksi, mikä sitten tietenkin sitten olisi varmaan monille muille poliitikoille mieleen. Siinä sitten voidaan miettiä samalla, että mitä jos "meidänkin presidentti saisi tehdä niin kuin Donald", ja samalla taas korostetaan presidentin asemaa poliittisena vaikuttajana. Kremlin tai Kremliä lähellä olevan lehdistön johtama propaganda on juuri sellaista, että se sitten kohdistuu nimenomaan poliittisiin johtajiin sekä heidän lähipiiriinsä.


Kuitenkin juuri tämän kaltaiset purkaukset saavat aikaan kiinnostusta tällaisiin tutkimuksiin, ja samalla voidaan sanoa, että juuri se että näihin tutkimuksiin vaikutetaan ikään kuin median kautta varmasti saa aikaan myös sen, että myös muihin kiusallisiin asioihin voidaan hakea vastauksia, ja yksi niistä tietenkin on se, että kuinka läheinen ystävä Putin oikeastaan on Trumpille. Mutta tietenkin tällaisilla jutuilla voi olla myös sellainen aspekti, että niiden kautta pyritään petaamaan esimerkiksi Enronin tai tilintarkastustoimiston johdon armahtamista. Tuon yhtiön johdon toiminta ei varmasti ollut mikään kovin hyvä mainos kenellekään, ja voidaan sanoa että missään nimessä ei ole poliittisesti viisasta lähteä noita ihmisiä armahtamaan, joten tietenkin Trumpin kannattaisi tuo päätös säästää toisen vaalikauden loppuun. En toki tiedä että ovatko nämä johtajat vielä vankilassa, mutta aina välillä tuntuu siltä että näiden presidenttiä tukevien lehtijuttujen tarkoitus saattaa olla huomion kääntäminen toisaalle hyvin ikävistä asioista. Tässä vain ajattelin sitä, että ehkä tuon yhtiön johtajien lakimiehet ovat näitä asioita ajatelleet ajavansa.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Enron-skandaali

Tuolla tarkoitan että esimerkiksi Panama-sotkujen eli veroparatiisissa olevien yhtiöiden osakkuuksia koskevien paljastusten kohdistaminen nimenomaan poliittiseen eliittiin on varmasti ollut tarkoituksellista, ja samalla on vihjattu siitä, että Vladimirin ei tällaista olisi tarvinnut kestää, joten miksi Trump ei näytä, että hänessä on miestä erottamaan tuollaiset ilkeät tutkijat? Hehän vaarantavat koko poliittisen johdoon arvovallan kun tonkivat prsidentillistä jätekoria.  Tietenkin presidentillinen armahdusoikeus on hyvin tärkeä osa tuon viran ympärillä olevaa rakennelmaa, ja tämän takia on olemassa sellainen näkemys, että ehkä tämä Trumpin ympärillä käytävä kohu sitten liittyy johonkin muuhun asiaan kuin hänen Venäjän toimiensa tutkintaan. Yksi mahdollisuus olisi se, että tämä yllyttäminen presidentin viran käyttöön tutkinnan lopettamiseksi on joku moottoripyöräjengin presidentin oikeudenkäynti, mikä sitten varmasti on joillekin toimittajille hyvin kiusallinen.


Kun puhutaan toimittajien asennoitumisesta esimerkiksi Helvetin Enkeleihin, niin heille varmaan on hiukan ongelmallista selvittää noiden moottoripyörällä ajavien miesten tarjoamaa kahvittelua, mihin on kuulemma kuulunut erilaisia edustuslounaita, joilla nuo MC-miehet saivat julkisen sanan käännettyä puolelleen, ja tuolloin puhuttiin paljon siitä, että nämä 1% MC:t ovat olleet vain "tavallisia moottoripyöräilijöitä", joihin virkavalta on ottanut vähän turhan kovan asenteen. Ja nyt sitten on osa noista kerholaisista paljastunut hiukan muuksi kuin mitä he väittävät olevansa. Kun puhutaan noista julkisen sanan edustajien antamasta kuvasta, niin tietenkin on hyvin ikävää, kun muutamat toimittajat ovat olleet täysin noiden ihmisten vedätettävinä, kun he ovat istuneet jengin pomoiksi esittäytyvien miesten kanssa jossain kapakoissa.



Eli olen kuullut että jossain amerikkalaisissa MC-kerhoissa on toimittajille annettu ilmaisia jäsenyyksiä, jotta he sitten tulisivat ajamaan näiden miesten kanssa, ja kertomaan miten mukavaa noissa kerhoissa sitten on. Ja tietenkin nämä henkilöt ovat aina istuneet jengin pomojen pöydissä kuuntelemassa, kuinka ymmärtämätön virkavalta voi olla tätä upeaa harrastusta kohtaan.   Kun nämä jengin pomoina esitetyt henkilöt sitten ovat syytteessä, niin heillä on sitten vielä viimeinen mahdollisuus välttää loppuelämä vankilassa, ja se sitten on presidentin antama armahdus. Joten tämän takia tietenkin pitää presidentin virkaa tukea ymmärtämättömiä lainvalvojia vastaan, jotta sitten voidaan noiden MC-kerhojen johtajille tai kovan luokan talousrikollisille pyytää armahdusta, jotta nämä eivät joutuisi vastaamaan teoistaan.

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/trump-varoittaa-fbi-n-tutkijoita-liiketoimiensa-penkomisesta/6526046#gs.ZdSIUFo

https://metsantarinoita.blogspot.fi/

Comments

Popular posts from this blog

Use virtual "perpetual motion machines" and seawater as energy sources.

   Use virtual "perpetual motion machines"  and seawater as energy sources.  The Archimedean screw can offer almost endless energy sources.  "Robert Fludd's 1618 "water screw" perpetual motion machine from a 1660 wood engraving. It is widely credited as the first attempt to describe such a device." (Wikipedia/Perpetual motion) The term "virtual perpetual motion machine" means a machine. That pulls water to the upper tank using a capillary tube. Then that water will fall through the generator or turbine wheel. The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a "perpetual motion machine", that is impossible because of laws of thermodynamics.  The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a " real perpetual motion machine", which is impossible because of the laws of thermodynamics.  The real perpetual motion machines don't use outside energy. And that's why they are not possible.

Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.

"Researchers have created a novel metamaterial that can dynamically tune its shape and properties in real-time, offering unprecedented adaptability for applications in robotics and smart materials. This development bridges the gap between current materials and the adaptability seen in nature, paving the way for the future of adaptive technologies. Credit: UNIST" (ScitechDaily, Metamaterial Magic: Scientists Develop New Material That Can Dynamically Tune Its Shape and Mechanical Properties in Real-Time) Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.  An electro-optical activator can also be an IR state, which means. The metamorphosis in the material can thermally activate.  AI is the ultimate tool for metamaterial research. Metamaterials are nanotechnical- or quantum technical tools that can change their properties, like reflection or state from solid to liquid when the electric or optical effect hits that material. The metamaterial can cru

There might be an answer to why there is a gravitational hole in Earth's gravitational field.

The gravitational field at the point of the Indian Ocean is weaker than in other places on Earth. The existence of that gravitational hole is proved. But the reason why that gravitational hole is formed is unknown. The reason why the gravitational field on the Indian Ocean is weaker might be a simple thing.  There is a possible lighter rock in the mantle, or there is less material at that point. In some wildest theories, there are bubbles in magma that turn below the bottom of the Indian Ocean are less massive than in other places on Earth. The lighter material at that point should make the hole in gravitation.  "Geoid undulation in false color. (International Centre for Global Earth Models/Wikimedia, CC BY 4.0) The impact of the ancient planet. In the time when Earth was young. Cause asymmetry of Earth's gravitational field, because there still is the debris of that impact. But the hole in a gravitational field is harder to explain than regular-looking asymmetry.  Could the r