Skip to main content

Keinotekoiset hurrikaanit voivat olla todellisuutta aivan kohta

Kuva: NASA

Yllä olevassa kuvassa on NASA:n satelliitteja, jotka seuraavat hirmumyrskyjä maailman merillä. Kuitenkin on olemassa ihmisiä, jotka epäilevät sitä, että jommalla kummalla suurvallalla eli Venäjällä tai USA:lla  on käytössään laitteita, joilla ne kykenevät tekemään keinotekoisia hurrikaaneja, joilla sitten voidaan suorittaa STEALTH-hyökkäyksiä joihinkin valtioihin, ja tuon hurrikaanin valmistamiseksi tarvitaan vain laitteisto, jolla kyetään luomaan keinotekoinen vakaa pyörre aavan meren päälle, jolloin sitten seurauksena on se, että syntyy keinotekoinen hurrikaani, joka käyttäytyy kuin aito.



Temppu perustuu siihen, että ilmaa vain pyöritetään jollain sähkömagneettisella säteilyllä keskus-akselin ympäri, jolloin syntyy keinotekoinen pyörre, joka vastaa tilannetta, missä jonkun saaren lähelle syntyy seisova pyörre, joka sitten saa aikaan yhdessä auringon valon sekä maapallon pyörimisestä syntyvän coriolisvoiman kanssa aikaan sen, että tuo pyörre vain alkaa yllättäen voimistua, ja kuten kaaosteorian syvin olemus kuuluu, niin perhosen siiven lyönti jossain Amazonin sademetsässä voi saada aikaan sellaisen seisovan virtauksen, joka voimistuu meren päällä valtavan voimakkaaksi hirmumyrskyksi.



Syy miksi noita kammottuja trooppisia myrskyjä syntyy vain veden päällä johtuu siitä, että pyörteen vahvistuminen edellyttää sitä, että tuohon pyörteeseen tulee enemmän energiaa, kuin mitä se siirtää alustaansa. Hirmumyrsky voi muodostua siitä, että jonkun saaren lähelle syntyy seisova pyörre, mikä sitten alkaa alhaisen kitkan takia vahvistua, kun siihen siirtyy sekä auringon että maan pyörimisestä syntyvää energiaa. Mutta toki vedenalainen tai lähellä vettä oleva tulivuori voi synnyttää tuollaisen sääilmiön, joka jättää jälkeensä tuhoa ja kauhua. Tuolloin merestä nouseva kuuman kaasun patsas alkaa yllättäen pyöriä akselinsa ympäri, ja sitten se alkaa nostaa pilviä päälleen, ja kun tuon pilven keskellä oleva ilma alkaa sitten vajota alas, on edessä tilanne missä pilvet alkavat pyöriä, ja silloin alkaa ilmakehän virtaus vahvistua.



Trooppinen myrsky siis johtuu siitä, että pilvet ovat lämpimämpiä kuin niiden alla oleva ilma, jolloin tuo tuulen nopeus voimistuu niin kauan, kuin siihen siirtyvä energia on suurempi, kuin se minkä tuo ilmapatsas kuluttaa kitkan ansiosta. Ja meren päällä liikkuessaan trooppinen myrsky sitten voimistuu, kunnes myrsky saapuu rannikolle, kohdaten samalla vuoristoja sekä maata, missä se purkaa energiaansa kitkan takia, ja lopulta lämpötilaero tasoittuu, jolloin pilvet satavat pois, ja myrsky rauhoittuu.



Mutta tietenkin voidaan ajatella sellaista mallia, missä esimerkiksi radio- tai mikroaalloilla sekä infrapunavalolla luodaan pyörteinen nousuvirtaus, joka sitten pidetään hetken paikoillaan, jotta saadaan aikaan keinotekoinen ilmapyörre. Ja jos käytettävä lähetin on tarpeeksi voimakas, niin silloin voidaan ajatella että tuollainen trooppinen myrsky eli hurrikaani synnytettäisiin paikassa, missä se aiheuttaisi katastrofin. Tuolloin kyseessä olisi ehkä äärimmäinen voimalasatelliittiin eli megawattien tehoiseen kiertoradalle sijoitettuun lähettimeen perustuva laite, joka saa aikaan niin voimakkaan sähkömagneettisen säteilyn, että tuollainen hurrikaani voisi syntyä maan päällä. Tai oikeastaan tuo lähetin voidaan sijoittaa niin, että se osoittaa suoraan ylös, ja sitten se vain viedään oikeaan paikkaan, missä sitten muodostetaan sopiva ilmapatsas.


Tuolloin kyseessä voisi olla sellainen infrapuna-laser, missä on pyörivään telineeseen asennettu useita lasereita, ja tuota laserien kimppua pyörittämällä saadaan aikaan haluttu pyörre, ja jos tuota välinettä halutaan käyttää jotain kohdetta vastaan, niin silloin tarvitaan tietenkin vain se piste, mihin se synnytetään, ja siitä sitten tuo keinotekoinen myrsky suuntaa kohti kohdettaan. Eli tuolloin tarvitaan vain sellainen meteorologinen ohjelma, millä myrskyn liikkeet voidaan ennustaa, minkä jälkeen vastustaja voi sitten saada niskaansa taivaan vihan, kuten voidaan sanoa.

https://kirjabloggaus.blogspot.fi/

Comments

Popular posts from this blog

Use virtual "perpetual motion machines" and seawater as energy sources.

   Use virtual "perpetual motion machines"  and seawater as energy sources.  The Archimedean screw can offer almost endless energy sources.  "Robert Fludd's 1618 "water screw" perpetual motion machine from a 1660 wood engraving. It is widely credited as the first attempt to describe such a device." (Wikipedia/Perpetual motion) The term "virtual perpetual motion machine" means a machine. That pulls water to the upper tank using a capillary tube. Then that water will fall through the generator or turbine wheel. The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a "perpetual motion machine", that is impossible because of laws of thermodynamics.  The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a " real perpetual motion machine", which is impossible because of the laws of thermodynamics.  The real perpetual motion machines don't use outside energy. And that's why they are not possible.

Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.

"Researchers have created a novel metamaterial that can dynamically tune its shape and properties in real-time, offering unprecedented adaptability for applications in robotics and smart materials. This development bridges the gap between current materials and the adaptability seen in nature, paving the way for the future of adaptive technologies. Credit: UNIST" (ScitechDaily, Metamaterial Magic: Scientists Develop New Material That Can Dynamically Tune Its Shape and Mechanical Properties in Real-Time) Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.  An electro-optical activator can also be an IR state, which means. The metamorphosis in the material can thermally activate.  AI is the ultimate tool for metamaterial research. Metamaterials are nanotechnical- or quantum technical tools that can change their properties, like reflection or state from solid to liquid when the electric or optical effect hits that material. The metamaterial can cru

There might be an answer to why there is a gravitational hole in Earth's gravitational field.

The gravitational field at the point of the Indian Ocean is weaker than in other places on Earth. The existence of that gravitational hole is proved. But the reason why that gravitational hole is formed is unknown. The reason why the gravitational field on the Indian Ocean is weaker might be a simple thing.  There is a possible lighter rock in the mantle, or there is less material at that point. In some wildest theories, there are bubbles in magma that turn below the bottom of the Indian Ocean are less massive than in other places on Earth. The lighter material at that point should make the hole in gravitation.  "Geoid undulation in false color. (International Centre for Global Earth Models/Wikimedia, CC BY 4.0) The impact of the ancient planet. In the time when Earth was young. Cause asymmetry of Earth's gravitational field, because there still is the debris of that impact. But the hole in a gravitational field is harder to explain than regular-looking asymmetry.  Could the r