Skip to main content

Miten tämän kaltainen paikka saa pitää toimilupansa?


Tässä sitten taas on eteen tullut tilanne, missä nuori henkilö on kuollut, kun hänen sosiaalisen median addiktiotaan on hoidettu rajuin menetelmin jossain salaperäisellä "klinikalla". Kun puhutaan "klinikoista", niin ihmiset usein käsittävät niiden tarkoittavan oikeasti jotain hoitolaitosta, missä ihmisiä eheytetään sekä kasvatetaan oppimaan uusia elämäntapoja. Mutta aina välillä tulee eteen sellainen asia, että joissain näistä salaperäisistä "psyykkisistä eheyttämisklinikoista" on tapahtunut salaperäisiä kuolemantapauksia, ja silloin tulee mieleen, että onko tällaiset "klinikat" oikeastaan tarkoitettu poliittisiksi vankiloiksi, missä henkilöön kohdennetaan äärimmäisen kovia otteita, joita perustellaan sillä, että "potilas" on väkivaltainen .


Tällaisia asioita saa aina välillä lukea Internetistä, ja silloin aina välillä mieleen tulee sellainen asia, että psykiatrian nimikkeen alla varmasti sitten tehdään sellaista, mitä kutsutaan poliittiseksi vangitsemiseksi. Noilla salaisen poliisin ylläpitämillä klinikoilla oli aikoinaan erittäin tärkeä osa kun poliittisia pidätyksiä perusteltiin ihmisille, eli noiden vankien joita kutsuttiin "potilaiksi" psyykkistä tilaa väitettiin sellaiseksi, että heidät oli suljettava "vainoharhojen" tai "epäsosiaalisen käytöksen" takia laitokseen. Ja tuolla tekniikalla sitten saatiin heidän puheidensa todistusarvoa vähennettyä, koska silloin heitä ei enää uskottu niin helposti. Kyseisellä toiminnalla pyritään peittelemään tiettyjen valtioiden säälimätöntä totalitarismia sekä poliittisiin vastustajiin kohdistuvaa vainoa. En tiedä onko Kiina tällainen maa, mutta ainakin joskus tätä on tapahtunut myös muualla kuin Natsi-Saksassa sekä Neuvostoliitossa.


Poliittinen pidätys on valtiolle sikäli ongelmallinen, että se koskee usein asioita, mistä halutaan vaieta. Ja kun puhutaan esimerkiksi agitaatiosta, mikä tarkoittaa valtiolle vahingollisen tiedon levittämistä, niin silloin tätä asiaa käsitellään ikään kuin infektiona tai kulkutautina. Kun valtion johto joutuu kiusalliseen tilanteeseen, niin se saattaa toimia niin, että paikalle kutsutaan valkotakkinen mies, joka mukavasti hymyillen selittää noiden pidätettyjen omaisille, että tämä pidätetty sitten tarvitsee "eheytystä", koska hän viettää liikaa aikaa Internetissä tai joidenkin omien "fantasioiden" parissa. Tietenkin sitten jos vanhemmat tai sisarukset alkavat vastustaa tuota henkilöä, niin seurauksena on tilanne, missä työpaikan menetys on hyvin lähellä, ja se merkitsee noissa maissa käytännössä eristämistä yhteiskunnasta.



Ennen aikaan esimerkiksi Natsi-Saksan hallitus lähetti ihmisiä mielisairaaloihin tapettaviksi kammottavassa "AKTION T4"-ohjelmassa, missä Gestapo pidätti ensin kaikki natsipuolueen julkiset vastustajat, jotka sitten lähetettiin mielisairaaloihin surmattaviksi. Tuo toiminta naamioitiin "rotuhygieniaksi"  mutta todellisuudessa myös poliittisia vankeja surmattiin noissa laitoksissa, Eli yleensä AKTION-T4 käsitetään pelkästään vammaisiin kohdistuneeksi  kammottavaksi tappo-ohjelmaksi, mutta myös poliittisia vankeja surmattiin noissa laitoksissa.


Yleinen AKTION T4:n raporteissa määritelty kuolinsyy oli tuberkuloosi tai joku muu vastaava sairaus, mikä sitten aiheutti ihmiselle kuoleman, mutta yleinen kuolinsyy oli Gestapon palveluksessa olleen  lääkärin antama myrkkypiikki. Mutta kuitenkin joissakin tapauksissa sitten ovat omaiset käyneet tapaamassa tuota potilasta, ja pitäneet häneen yhteyttä, vaikka tuosta asiasta varoitettiin, ja omaisia tietenkin kehotettiin jättämään tuollainen potilas yksin johonkin tappokeskukseen, joita oli Saksan sekä Itävallan alueella.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Aktion_T4

Tähän kuitenkin liittyy sellainen asia, että tuon toiminnan tarkoitus oli tehdä myös kyseisen potilaan tai poliittisen vangin olo huonoksi sekä saattaa hänet vihaamaan omaa perhettään. Ja joskus nämä potilaat sitten ainoastaan nukutettiin, ja tuolloin heistä sitten käännytettiin SS:n jäseniä tai tarkemmin sanottuna "Totenkopf kommandoja", joiden uskollisuus varmistettiin sillä, että heille kerrottiin noiden ihmisten perheiden lähettäneet heidät kuolemaan johonkin Hartheimin kaltaiseen ihmisille mielisairaalan muodossa esitettyyn tappolaitokseen. Mutta joskus perhe välitti tuosta vangista, ja silloin hänen piti muuttua hulluiksi. Tuolloin nämä SS-lääkärit antoivat uhrille syfilispistoksen, jonka tehtävänä oli tehdä hänestä hullu.


Eli vereen päästessään syfilisbakteeri aiheuttaa sitten hermoston vaurioita, sekä aivoihin muodostuu mätäpaiseita, niin silloin tietenkin ihminen muuttuu mielisairaaksi, ja esimerkiksi maamme kansalliskirjailija Aleksis Kiven epäillään saaneen tuollaisen pistoksen, koska hänen epäiltiin loukkaavan Tsaarin arvovaltaa. Kun puhutaan siitä miten paljon pahaa psykiatrit ovat maailmassa tehneet, niin kuitenkin kaiken maailman tappolaitoksista kannattaa pysyä kaukana. Nimittäin joissakin maissa valtiollinen poliisi esittää joitakin tällaisia paikkoja ihmisille, jotka haluavat surmata läheisiään. Ja jos joku lapsi sitten niihin lähetetään, niin siitä poliisi tietää, että jotain on perheessä vialla. Eli aina välillä tällaiset "klinikat" paljastuvat aivan muuksi kuin "eheytyslaitoksiksi".


https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/kiinalainen-teini-kuoli-oltuaan-48-tuntia-internet-addiktioita-parantavalla-keskuksella-keho-oli-kokonaan-arpien-peitossa/6536548#gs.njQkU8I

https://avoimenkoodinmaailma.blogspot.fi/

Comments

Popular posts from this blog

Use virtual "perpetual motion machines" and seawater as energy sources.

   Use virtual "perpetual motion machines"  and seawater as energy sources.  The Archimedean screw can offer almost endless energy sources.  "Robert Fludd's 1618 "water screw" perpetual motion machine from a 1660 wood engraving. It is widely credited as the first attempt to describe such a device." (Wikipedia/Perpetual motion) The term "virtual perpetual motion machine" means a machine. That pulls water to the upper tank using a capillary tube. Then that water will fall through the generator or turbine wheel. The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a "perpetual motion machine", that is impossible because of laws of thermodynamics.  The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a " real perpetual motion machine", which is impossible because of the laws of thermodynamics.  The real perpetual motion machines don't use outside energy. And that's why they are not possible.

Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.

"Researchers have created a novel metamaterial that can dynamically tune its shape and properties in real-time, offering unprecedented adaptability for applications in robotics and smart materials. This development bridges the gap between current materials and the adaptability seen in nature, paving the way for the future of adaptive technologies. Credit: UNIST" (ScitechDaily, Metamaterial Magic: Scientists Develop New Material That Can Dynamically Tune Its Shape and Mechanical Properties in Real-Time) Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.  An electro-optical activator can also be an IR state, which means. The metamorphosis in the material can thermally activate.  AI is the ultimate tool for metamaterial research. Metamaterials are nanotechnical- or quantum technical tools that can change their properties, like reflection or state from solid to liquid when the electric or optical effect hits that material. The metamaterial can cru

There might be an answer to why there is a gravitational hole in Earth's gravitational field.

The gravitational field at the point of the Indian Ocean is weaker than in other places on Earth. The existence of that gravitational hole is proved. But the reason why that gravitational hole is formed is unknown. The reason why the gravitational field on the Indian Ocean is weaker might be a simple thing.  There is a possible lighter rock in the mantle, or there is less material at that point. In some wildest theories, there are bubbles in magma that turn below the bottom of the Indian Ocean are less massive than in other places on Earth. The lighter material at that point should make the hole in gravitation.  "Geoid undulation in false color. (International Centre for Global Earth Models/Wikimedia, CC BY 4.0) The impact of the ancient planet. In the time when Earth was young. Cause asymmetry of Earth's gravitational field, because there still is the debris of that impact. But the hole in a gravitational field is harder to explain than regular-looking asymmetry.  Could the r