Skip to main content

Miksi harmaalokkeja sekä valkoposkihanhia kuolee Etelä-Suomessa?


Se että ulkoluodolla olevia lintuja kuolee oudosti ei varmaan ole mikään kovin positiivinen asia kenenkään mielestä. Tällaiseen asiaan pitää aina saada selvyys, koska jos tuolta meren pohjasta vapautuu jotain myrkkyjä, niin silloin asialle pitää tehdä jotain. Toisaalta nuo linnut voivat kuolla hyvin monista muistakin syistä kuin vain altistuessaan jollekin meren pohjaan joutuneelle myrkylle kuten butuliinille, sinihapolle tai dioksiinille. Tai ehkä tämä lintujen joukkokuolema johtuu siitä, että ne altistuvat kovalle paineelle, joka voisi olla peräisin jonkun lentokoneen yliäänikartiosta. Kyseisen ilmiön epäillään olevan se, mikä sai aikoinaan aikaan "Rendleshamin metsän tapauksena" tunnetun hyvin tunnetun asian, missä lintuja sekä muita eläimiä kuoli yllättäen.

https://www.thesun.co.uk/news/2338395/witness-to-britains-roswell-ufo-incident-at-rendlesham-farm-breaks-36-year-silence/

Tuo mahdollinen myrkky voisi olla joidenkin panssarilevien kehittämä maksamyrkky, tai sitten joku eläin surmaisi noita lintuja järjestelmällisesti. Mutta se mikä eläin olisi mahdollisesti kyseessä on erittäin vaikea arvioida. Jos taas merenpohjaan on esimerkiksi Toisen Maailmansodan jälkeen upotettu jotain taistelukaasua tai muuta myrkkyä kuten PCB:tä tai dioksiinia, niin silloin on voinut käydä niin, että noita astioita on mennyt rikki, kun Venäläiset tai Suomalaiset ovat kaivaneet meren pohjaan kaapeleita sekä öljyputkia. Tai ehkä vanha kunnon laivuri Jukka Ojaranta olisi joskus käynyt kaatamassa tuollaisen lastin mereen, ennen kuin hän jäi kiinni tuosta ympäristörikoksesta, joka koski PCB-tynnyreiden upottamista mereen 1980-luvun alussa.

Ehkä tuo vuonna 2003 kuollut maineikas salakuljettaja sekä myrkyn upottaja ei ollut kertonut kaikkia noita upotuspaikkoja viranomaisille, jotta ei sitten joutuisi noita kaikkia sotkuja maksamaan. Kun tuota tapausta muistelen, niin jotenkin oli mieleeni tullut sellainen ajatus, että ehkä Ojaranta oli useamminkin käynyt upottamassa kyseisiä myrkkyjä mereen, ennen kuin hän jäi sitten saaristomerellä kiinni noista teoista, ja joskus olen ajatellut niin, että jättäytyikö kyseinen laivuri tahallaan kiinni, koska itse en noita tynnyreitä olisi saaristomerellä upottanut, koska siellä on liikaa paikkoja, mistä toimitusta voisi salaa katsella.

Syy tähän miksi uskon, että Ojaranta ei ollut ensimmäistä kertaa asialla, johtuu siitä, että hänellä oli melko paljon noita voimakkaita myrkkyjä veneessään, ja jos tuollainen määrä noita tynnyreitä olisi joutunut esimerkiksi viranomaisten ratsiaan, niin silloin tietenkin olisi aineen hallussapitäjällä pitänyt olla myrkkylupa, ja jos Ojaranta olisi tehnyt asiasta ilmoituksen, olisi tuolle keikan tarjoajalle tullut seurauksia. Näet miten hän oli uskaltanut pyytää tuollaista Ojarantaa kaatamaan myrkyt mereen, jos hänellä ei ollut takuuta siitä, että mies olisi ollut hiljaa näistä asioista. Ympäristörikos on todella vakava asia, ja ehkä Ojaranta oli salakuljettanut myös huumeita, ja sitten jostain syystä halunnut vankilaan, koska oli jotenkin jäänyt jollekin velkaa. Mutta tietenkin on mahdollista, että joku suurella nopeudella lentävä lentokone pudottaa noita lintuja.

Eli jos lentokone lentää suurella nopeudella, niin sen taakseen jättämä yliäänikartio sitten pudottaneen linnut lennosta, ja tuota ilmiötä pidetään yleisesti myös Euroopan tunnetuimman UFO-tapauksen Reddelshamin metsässä tapahtuneiden tapausten takana. Tuossa ilmiössä, mitä kutsutaan nimellä "sonic boom" voi ilma tiivistyä kovemmaksi kuin teräs. Tuolloin noiden eläinten kuolemien takana epäiltiin olevan SR-71 tiedustelukoneen, jonka jättämä "sonic boom" olisi ehkä tuon eläinten kuolemat aiheuttanut, mutta asiasta ei ole koskaan annettu mitään virallista raporttia.

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/valkoposkihanhia-ja-harmaalokkeja-kuollut-selittamattomasti-etela-suomessa-voimme-vain-arvella-mika-se-kokonaismaara-on/6503356#gs.=bpWexo

https://kirjabloggaus.blogspot.fi/

Comments

Popular posts from this blog

Use virtual "perpetual motion machines" and seawater as energy sources.

   Use virtual "perpetual motion machines"  and seawater as energy sources.  The Archimedean screw can offer almost endless energy sources.  "Robert Fludd's 1618 "water screw" perpetual motion machine from a 1660 wood engraving. It is widely credited as the first attempt to describe such a device." (Wikipedia/Perpetual motion) The term "virtual perpetual motion machine" means a machine. That pulls water to the upper tank using a capillary tube. Then that water will fall through the generator or turbine wheel. The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a "perpetual motion machine", that is impossible because of laws of thermodynamics.  The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a " real perpetual motion machine", which is impossible because of the laws of thermodynamics.  The real perpetual motion machines don't use outside energy. And that's why they are not possible.

Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.

"Researchers have created a novel metamaterial that can dynamically tune its shape and properties in real-time, offering unprecedented adaptability for applications in robotics and smart materials. This development bridges the gap between current materials and the adaptability seen in nature, paving the way for the future of adaptive technologies. Credit: UNIST" (ScitechDaily, Metamaterial Magic: Scientists Develop New Material That Can Dynamically Tune Its Shape and Mechanical Properties in Real-Time) Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.  An electro-optical activator can also be an IR state, which means. The metamorphosis in the material can thermally activate.  AI is the ultimate tool for metamaterial research. Metamaterials are nanotechnical- or quantum technical tools that can change their properties, like reflection or state from solid to liquid when the electric or optical effect hits that material. The metamaterial can cru

There might be an answer to why there is a gravitational hole in Earth's gravitational field.

The gravitational field at the point of the Indian Ocean is weaker than in other places on Earth. The existence of that gravitational hole is proved. But the reason why that gravitational hole is formed is unknown. The reason why the gravitational field on the Indian Ocean is weaker might be a simple thing.  There is a possible lighter rock in the mantle, or there is less material at that point. In some wildest theories, there are bubbles in magma that turn below the bottom of the Indian Ocean are less massive than in other places on Earth. The lighter material at that point should make the hole in gravitation.  "Geoid undulation in false color. (International Centre for Global Earth Models/Wikimedia, CC BY 4.0) The impact of the ancient planet. In the time when Earth was young. Cause asymmetry of Earth's gravitational field, because there still is the debris of that impact. But the hole in a gravitational field is harder to explain than regular-looking asymmetry.  Could the r