Skip to main content

Miksi joku väärentää esimerkiksi lääkärin paperit tai varastaa toisen asunnosta, vaikka voisi tehdä rikoksia paljon vähemmällä riskillä?

Kun puhutaan esimerkiksi siitä, miten epähumaani ihminen voi toistaan kohtaan olla, niin silloin mieleeni tulee heti sellainen elokuva kuin ”Kooma”, missä sairaalan työntekijä muuttaa potilaitaan ”vihanneksiksi” leikkauspöydällään. Tuo elokuva löytyy YouTubesta, ja mielestäni se on erittäin ajankohtainen siksi, että tässä nyt on vasta vähän aikaa sitten tavattu pari valelääkäriä, jotka ovat tehneet työtään ilman asianmukaisia asiakirjoja. Tuolloin tuli mieleeni sellainen asia, että kuinka helposti lääkäri oikeastaan voisi peitellä tekojaan, jotka voivat olla erittäin moraalittomia. Lääkäri on vastuunalaisessa tehtävässään toimiessaan todella suurta kunnioitusta nauttiva henkilö, jonka moraalia ei useinkaan osata epäillä. Ja kun puhutaan esimerkiksi kirurgeista, niin heidän toimintaansa ihaillaan todella paljon.

Tuo työ on jotain upeaa sekä vastuunalaista, ja siitä voi olla ylpeä. Mutta jos kirurgi ryhtyy tekemään rikoksia, niin silloin saattaa käydä niin, että hän saattaa pystyä peittämään tekojaan todella pitkään. Lääkäreitä ei useinkaan mielletä mitenkään erityisen rikollisiksi ihmisiksi, ja siitä pitää tietenkin huolen heidän pitkä sekä melko vaikea koulutuksensa, joka tähtää siihen, että tuota ammattia harjoittaa vain henkilö, joka täyttää tuon ammatin asettamat vaatimukset sekä lääkärin osaamisen, moraalin että hänen luinteensa sopivat tuohon maailman ihalluimpaan ammattiin. Moni ihminen haluaa elämässään lääkärin ammattia harjoittaa, mutta vain harva pääsee tuohon työhön, missä tuollaisen henkilön vastuulla on toisen ihmisen elämä.

Ja kun puhutaan siitä, mitä tapahtuu, jos lääkäri toimii väärin, niin silloin tietenkin voidaan mainita sellainen asia, että joku ihminen saattaa saada esimerkiksi neliraajahalvauksen tai kuolla, jos lääkärin toiminta on epäasiallista. Tuollaisen asian kanssa ei kovin moni ihminen pystyisi elämään, mutta kuitenkin aina välillä vastaan tulee ihminen, jolla ei ole mitään sosiaalista omaatuntoa tekemiään vääryyksiä kohtaan. Se että väärän tyyppinen ihminen pääsee lääkäriksi ei ole mikään helppo tehtävä. Hänen mielestään jokainen asia, minkä hän tekee on jotenkin oikein, ja mikäli kukaan ei noita tekoja näe, niin silloin niitä ei ole koskaan tapahtunutkaan.

Tuollainen moraalinen näkemys varmasti on monella ihmisellä, jotka ryhtyvät rikollisen vaativaan ammattiin, mutta uskoisin niin, että heidän järkensä toimisi kuitenkin niin, että he eivät kuitenkaan ala pitää toimintaansa sellaisena, että sitä voisi mitenkään muille esitellä. Kuitenkin aina välillä löytyy rikollinen, joka ei koskaan ole tehnyt mitään loogisesti järkevää. Eli kuten varmaan tiedätte, niin silloin tällöin joku ihminen varastaa esimerkiksi toisen kotoa, mitä en koskaan ole oikeastaan käsittänyt. Eli mihin hän toisen vaatteita tai koruja muka sitten tarjoaa?

En itse kyllä usko että, tuollainen kotoa varastaminen on kovin järkevää, koska joku voi sitten huomata, että hänen amerikasta tuotu pesäpallotakkinsa kävelee häntä vastaan kadulla. Joten onko tuollaisen varastelun tarkoitus vain oikeastaan se, että joku hankkii sillä itselleen potkuja työpaikalta? Yleensä ihmiset jotka varastelevat omaisuutta myyntiä varten käyvät hankkimassa tuotteitaan paikasta, jossa niitä on vähän enemmän ja oletettavaa olisi silloin, että kyseessä ei olisi mikään uniikkikappale, joka olisi helppo tunnistaa kadulta. Ja tuolloin varkauden olettaisi sitten tietenkin kohdistuvan esimerkiksi supermarketin tuotteisiin, joissa ei ole mitään henkilökohtaista, kun mietitään niiden muitettavuutta sekä yhdistettävyyttä varkauksiin.

Eli onhan muillakin ihmisillä tuollaisia tavaroita kuin supermarketeissa on hyllyssä esillä. Joten jos henkilöllä on toisen takki päällään, niin kyllä se sitten herättää varmasti huomiota, koska ihmisellä on henkilökohtainen suhde vaatteisiin, joita hän on pitänyt päällään. Joten silloin kyllä kysymys kuuluu, että mitä tuolla takilla sitten aiotaan tehdä, kun se on pitänyt varastaa jostain narulta? Onko tuo vaate ollut ehkä tarkoitus jättää johonkin rikospaikalle todisteeksi jotain ihmistä vastaan? Ja miten tuo lavastaminen on muka sitten tullut kyseisen varkaan mieleen?

Jos ihmisen autoa vahingoitetaan, niin saattaa olla niin, että kyseinen henkilö haluaa päästä auton moottoriin käsiksi, jotta voisi asentaa tuohon ajoneuvoon tai sen sytytysjärjestelmään pommin. Kyseinen asia ei ehkä tavallista normaalien ihmisten keskuudessa, mutta joku mafia-aiheisia juttuja kirjoittava toimittaja saattaa kohdata sellaisen tilanteen, missä hänen autoonsa yritetään laittaa GPS-paikanninta tai pommia, joka ehkä räjäytetään sitten, kun auto on tietyssä paikassa, tai kulkee tietyllä nopeudella, jolloin voidaan varmistua siitä, että tuo toimittaja ei pääse pakoon

Tai onko hänen tarkoituksensa että toinen ihminen lavastetaan syylliseksi, jotta saisi sitten oman kaverinsa tämän tilalle? Vai onko tarkoitus lopettaa työt, koska hän ei enää kestä asiakkaiden antamaa huonoa palautetta? Tuolloin voi olla kyseessä sellainen tilanne, että jotain hoivakoteja siivoamaan halutaan esimerkiksi huumejengin jäsen, joka sitten hankkii noita pillereitä kavereilleen potilaiden kotoa.

Kuitenkin lääkärinä esiintyminen on hiukan toinen asia, kuin jos ihminen sitten vaikka alkaa harjoittaa siivoojan tointa, jotta voisi varastaa toisten kotoa lääkkeitä. Kun ihminen esiintyy lääkärinä, niin silloin hän ottaa todella kovan riskin, näet jos hän sitten tekee hoitovirheitä, niin silloin syyte puoskaroinnista on automaattisesti edessä. Kukaan meistä tavallisista ihmisistä ei tiedä, mitä lääkärin pitäisi milloinkin tehdä, joten tuolla tavoin hän sitten voi peitellä omaa osaamattomuuttaan.



Comments

Popular posts from this blog

Use virtual "perpetual motion machines" and seawater as energy sources.

   Use virtual "perpetual motion machines"  and seawater as energy sources.  The Archimedean screw can offer almost endless energy sources.  "Robert Fludd's 1618 "water screw" perpetual motion machine from a 1660 wood engraving. It is widely credited as the first attempt to describe such a device." (Wikipedia/Perpetual motion) The term "virtual perpetual motion machine" means a machine. That pulls water to the upper tank using a capillary tube. Then that water will fall through the generator or turbine wheel. The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a "perpetual motion machine", that is impossible because of laws of thermodynamics.  The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a " real perpetual motion machine", which is impossible because of the laws of thermodynamics.  The real perpetual motion machines don't use outside energy. And that's why they are not possible.

Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.

"Researchers have created a novel metamaterial that can dynamically tune its shape and properties in real-time, offering unprecedented adaptability for applications in robotics and smart materials. This development bridges the gap between current materials and the adaptability seen in nature, paving the way for the future of adaptive technologies. Credit: UNIST" (ScitechDaily, Metamaterial Magic: Scientists Develop New Material That Can Dynamically Tune Its Shape and Mechanical Properties in Real-Time) Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.  An electro-optical activator can also be an IR state, which means. The metamorphosis in the material can thermally activate.  AI is the ultimate tool for metamaterial research. Metamaterials are nanotechnical- or quantum technical tools that can change their properties, like reflection or state from solid to liquid when the electric or optical effect hits that material. The metamaterial can cru

There might be an answer to why there is a gravitational hole in Earth's gravitational field.

The gravitational field at the point of the Indian Ocean is weaker than in other places on Earth. The existence of that gravitational hole is proved. But the reason why that gravitational hole is formed is unknown. The reason why the gravitational field on the Indian Ocean is weaker might be a simple thing.  There is a possible lighter rock in the mantle, or there is less material at that point. In some wildest theories, there are bubbles in magma that turn below the bottom of the Indian Ocean are less massive than in other places on Earth. The lighter material at that point should make the hole in gravitation.  "Geoid undulation in false color. (International Centre for Global Earth Models/Wikimedia, CC BY 4.0) The impact of the ancient planet. In the time when Earth was young. Cause asymmetry of Earth's gravitational field, because there still is the debris of that impact. But the hole in a gravitational field is harder to explain than regular-looking asymmetry.  Could the r