Skip to main content

Taas joku sitten teki sellaisen järjettömän väkivallanteon, jotka saavat ihmiset pelkäämään jokapäiväisessä elämässä

Imatralla kolme elämää päättyi traagisesti, ja kyseessä oli varmasti yksi sekopää. Noita ampuma-aseita on maassamme vähän liikaa, tai sitten niitä on näköjään annettu hiukan väärille ihmisille, jotka sitten tekevät tällaisia asioita, joita ei voida puolustella mitenkään. Kuitenkin itsestäni tuntuu välillä, että nämä uhrit eivät ehkä ole aina sellaisia "sattumalta valittuja", kuin yleensä annetaan ymmrtää, vaikka toki saattaa eteen tulla sellainen käsitys, että tuo murhaaja on vaaninut nimenomaan kolmen naisen ryhmiä. Kuitenkin nuo uhrit olivat erittäin tunnettuja yhteisön jäseniä, niin silloin voidaan kyllä miettiä sellaista, että onko tuon ampujan tarkoitus sitten herättää konkreettista pelkoa ihmisten silmissä? 

Kohteiden valinta voi merkitä tuollaista toimintaa, missä joku ihminen on halunnut saada tuolle teolleen mahdollisimman paljon julkisuutta. Noiden massamurhaajien tarkoitus on ikään kuin ”päästä televisioon”, eli saada mahdollisimman paljon julkisuutta omalle toiminnalleen. Toisaalta sitten voi käydä niin, että nuo henkilöt valittiin jonkun mustasukkaisuuden tai heidän tekemiensä kirjoitusten takia. Sairas ihminen ei ajattele kuten me muut ihmiset ajattelemme, ja esimerkiksi psyykkisesti sairaan ihmisen tunne-elämä voi vääristyä erittäin paljon.

Kuitenkin psyykkisen sairauden luonne pitää saada selville, eli kyseessä voi olla puhtaasti esimerkiksi aivokasvaimesta johtuva asia, joka muuttaa ihmisen luonteen täysin. Tuollainen ohimolohkon kasvain voi aiheuttaa sen, että ihminen muuttuu väkivaltaiseksi, ja hänen suhteensa ympäristöön vääristyy. Tuon takia tällaiset ihmiset pitää saada hoitoon sekä tajuamaan, että heidän ei pidä aseita omistaa. Syy miksi ihmiset tekevät näitä asioita on kuitenkin yksilöllistä, ja joissakin tapauksissa syynä on kasvatuksessa tapahtunut virhe, missä henkilö ikään kuin ymmärtää, että väkivalta ratkaisee asioita. 

Tuollainen kasvatustausta on monesti viharikosten takana, kun esimerkiksi perheessä on ollut sellainen asenne, että ulkomaalaisiin tai naisiin kohdistuva väkivalta on muka jotenkin oikeutettua toimintaa. Eli kuten tiedämme, niin normaalisti ei psyykkisesti terve ihminen muutu vaaralliseksi, jos hän katselee esimerkiksi kovaa väkivaltaa, mutta tilanne voi muuttua, jos häntä ikään kuin yllytetään väkivaltaan esimerkiksi kasvattajien toimesta, ja tuolloin saattaa ”paine” tehdä väkivaltaa muita ihmisiä kohtaan kasvaa yllättävän suureksi. Eli jos perheessä väkivaltaan suhtaudutaan oikeutettuna tekona, niin silloin liikutaan alueella, mikä on erittäin vaarallinen. 

Kasvattaja on tietenkin lapsen korkein auktoriteetti, ja jos hän markkinoi väkivaltaa hyväksyttävänä toimintana, niin silloin voi olla niin, että kylvetään sellainen siemen, mikä myöhemmin muuttuu kammottaviksi uutisiksi. Lapsen mielessä ei tehdä eroa sille, mitä valtion laki tai hänen huoltajansa sanoo, joten tuolloin tietenkin hänen hoitajillaan on vastuu siitä, mitä lasten kuullen puhutaan, ja sen takia ihmisten pitää miettiä aina sitä, mitä he tekevät tai puhuvat lasten kuullen. Ja muistakaa se, että lapsi ei tee mitään eroa erilaisten työasujen välillä, ja he saattavat pitää esimerkiksi kaupungin työntekijöitä poliiseina, ja tuolloin saattaa käydä niin, että nuo henkilöt antavat tahtomattaan väärää kuvaa poliisien työstä.


Ja jos heidän juttunsa muuttuvat hyvin railakkaiksi, niin silloin noin kuusivuotias lapsi saattaa pitää heidän juttujaan viranomaisen oikeana sekä hyväksyttävänä toimintana. Tuolloin saattaa käydä niin, että kaupungin työntekijä ikään kuin pilan päiten sanoo jotain sellaista, mitä ei pidä sanoa. Ja sitten hän saattaa käskeä lasta olemaan hiljaa tuosta asiasta, mikä tietenkin saattaa tehdä jotain kammottavaa hänen mielelleen tai ajatusmaailmalleen, varsinkin jos tuo asia koskee esimerkiksi etnistä tai johonkin muuhun kansanryhmään kohdistuvaan väkivaltaan.

pimeakronikka.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

Use virtual "perpetual motion machines" and seawater as energy sources.

   Use virtual "perpetual motion machines"  and seawater as energy sources.  The Archimedean screw can offer almost endless energy sources.  "Robert Fludd's 1618 "water screw" perpetual motion machine from a 1660 wood engraving. It is widely credited as the first attempt to describe such a device." (Wikipedia/Perpetual motion) The term "virtual perpetual motion machine" means a machine. That pulls water to the upper tank using a capillary tube. Then that water will fall through the generator or turbine wheel. The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a "perpetual motion machine", that is impossible because of laws of thermodynamics.  The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a " real perpetual motion machine", which is impossible because of the laws of thermodynamics.  The real perpetual motion machines don't use outside energy. And that's why they are not possible.

Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.

"Researchers have created a novel metamaterial that can dynamically tune its shape and properties in real-time, offering unprecedented adaptability for applications in robotics and smart materials. This development bridges the gap between current materials and the adaptability seen in nature, paving the way for the future of adaptive technologies. Credit: UNIST" (ScitechDaily, Metamaterial Magic: Scientists Develop New Material That Can Dynamically Tune Its Shape and Mechanical Properties in Real-Time) Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.  An electro-optical activator can also be an IR state, which means. The metamorphosis in the material can thermally activate.  AI is the ultimate tool for metamaterial research. Metamaterials are nanotechnical- or quantum technical tools that can change their properties, like reflection or state from solid to liquid when the electric or optical effect hits that material. The metamaterial can cru

There might be an answer to why there is a gravitational hole in Earth's gravitational field.

The gravitational field at the point of the Indian Ocean is weaker than in other places on Earth. The existence of that gravitational hole is proved. But the reason why that gravitational hole is formed is unknown. The reason why the gravitational field on the Indian Ocean is weaker might be a simple thing.  There is a possible lighter rock in the mantle, or there is less material at that point. In some wildest theories, there are bubbles in magma that turn below the bottom of the Indian Ocean are less massive than in other places on Earth. The lighter material at that point should make the hole in gravitation.  "Geoid undulation in false color. (International Centre for Global Earth Models/Wikimedia, CC BY 4.0) The impact of the ancient planet. In the time when Earth was young. Cause asymmetry of Earth's gravitational field, because there still is the debris of that impact. But the hole in a gravitational field is harder to explain than regular-looking asymmetry.  Could the r