Skip to main content

Itsenäisyyttä on taas juhlittu sekä protesteja esitetty, ja niistä on taas kirjoitettu melko paljon

Poliisiautoon ei pitäisi laittaa vahingossa yhtään ketään, eikä ainakaan keskenään tapelleita henkilöitä saisi laittaa samaan tilaan. Joten toivon mukaan poliisi oli tuossa uusnatsien mielenosoituksessa kiinniotetut edes muistanut raudoittaa kunnolla, koska jos siellä maijassa istutaan vähän suuttuneina, ja toinen sitten pääsee siitä irti, niin seuraukset saattavat olla hyvin vakavat. Eli toinen saattaa sitten ryhtyä kuristamaan toista osapuolta, jolloin tämä saattaa kuolla.

Mutta kun puhutaan näistä kadulla protestoivista henkilöistä, niin ei ole mitenkään mukavaa katsella kyseistä toimintaa, koska tällaisen katuprotestoinnin seurauksista on olemassa ikäviä muistoja, jotka koskevat sekä oikeiston että vasemmiston protestointia. Ennen poliisilla oli tapana hajottaa mielenosoitukset, joihin ei oltu pyydetty lupaa, ja se tapahtui sekä ratsupoliisien että patukoiden ja vesitykkien avulla, ja mitään muuta syytä ei tarvittu, kuin se että kyseinen ryhmä ei ollut muistanut pyytää lupaa toiminnalleen. Ja siinä televisiossa sitten poliisimies selvitteli sitä, että he suojelevat linnan juhlijoita, ja tietenkin poliisi noudattaa vain suomessa lakia.

Poliisi ei  laitoksen tiedottajien mukaan valitse sitä, kuka saa maassamme osoittaa mieltään heiluttelemalla banderolleja. Tuolloin tietenkin kävi niin, että tasavallan presidentti huomioi noita protestoijia, ja kutsui heidän johtajansa linnaan keskustelemaan asioista, ja tietenkin tuo mies tai nainen pääsi sitten linnan juhliin tanssimaan itsenäisyyspäivän juhliin. Vanhaan hyvään aikaan tietenkin nuo "mielenosoitusten johtajat" esiteltiin koko kansalle, eli heidän sotilasarvonsa sekä puoluetaustansa sekä asemansa jonkun poliittisen liikkeen nuoriso-osaston puheenjohtajana näytettiin kaikelle kansalle, ja samalla muistutettiin siitä, miten maassamme "aikuistutaan".

Eli pipo otettiin pois ja poolopaita vaihtui pukuun sekä solmioon, kun tuleva poliittinen kuohukermaan kuuluva sai sitten odotetun kutsun keskustelemaan asioista tasavallan ykkösmiehen kanssa, joka kertoi suuria viisauksia tälle "nuoriso-poliitikolle" , joka samalla sai sitten ohjeet siitä, miten maassamme tulisi käyttäytyä. Näet etiketti on hyvin tärkeää, jotta kaikki muistaisivat, miten päästään poliittiseen eliittiin, ja saadaan sitä paljon puhuttua "ulkopoliittista vakavuutta", mitä tarvitaan silloin, kun haetaan paikkaa maamme eduskunnassa. Toki tuon poliittisen kypsymisen ja yhdessä yössä tapahtuvan aikuistumisen seurauksena kymmeniä tuon poliittisen vaikuttaja-kokelaan tovereita päätyi helsingin tai jonkun muun eurooppalaisen kaupungin poliisilaitoksen putkan lattialle miettimään poliittisesti sopimattomia tekojaan.

Yleensä mielenosoitukset ovat verraten rauhallisia, mutta joissakin tapauksissa eteen tulee tilanne, että joku siellä sitten alkaa riehua, hajottaa paikkoja sekä heitellä polttopulloja. Joten kysymys kuuluu sitten, että ketä tuo polttopullojen heittely oikeastaan palvelee? Nyt ei kuitenkaan niitä heitetty, mutta muutamissa tapauksissa ei kyseessä ole sattuma, että joissakin kulkueissa on puolin ja toisin ikään kuin aloitettu tappeluita, joiden seurauksena on sitten käytetty voimakeinoja, jotta tappelu sekä paikkojen hajottaminen saadaan loppumaan.

Noita tappeluita on usein aloittanut "provo" tai "agent provocateur", joka on alkanut sitten lyödä muita marssijoita, ja sitten hän on juossut suoraan vastapäätä olevaan joukkoon, ja seurauksena on ollut sitten pahoinpitelyitä, joukkotappeluja ja pahimmillaan ruumiita. Tällaista on sattunut myös Pohjois-Irlannissa, missä alkuun rauhallisesti alkanut mielenosoitus on saanut äkkiä erittäin rajuja piirteitä, kun kulkueissa olevat henkilöt ovat aloittaneet väkivallan lyömällä muita marssijoita esimerkiksi rimoilla, mihin on lyöty kiinni rautanauloja. Joskus esimerkiksi Venäjällä on myös huhujen mukaan tavattu esimerkiksi deodoranttipurkkeja, joihin on laitettu amfetamiinia tai fentanyyliä normaalien kemikaalien sijasta, ja tuota ainetta sitten on ruiskutettu mielenosoittajien kasvoille, jolloin mellakkamiliisi on hajottanut mielenosoituksen erittäin tehokkaasti.

Tällä tavoin on pyritty mielenosoittajia mustamaalaamaan median edessä, ja myös poliisin voimankäyttö on saanut oikeutuksen, ja vanhemmille on voitu kertoa, kuinka heidän lapsensa on ollut vastuuton ja tarvitsee hoitoa jossain sairaalassa. Itse kyllä olen ollut sitä mieltä, että osa noista teoista on voinut olla esimerkiksi grynderien eli mafian teettämiä, jotka havittelevat esimerkiksi halpoja vuokrataloja haltuunsa, jotta he voivat sitten kunnostaa niistä "eliitti-ihmisten" asuntoja, joita kalliilla rahalla myydään tai vuokrataan niille, joilla on varaa maksaa.

Ja jotta ihmiset saadaan muuttamaan muualle, täytyy heille järjestää vahingonkorvauksia maksettavaksi, mikä käy esimerkiksi polttamalla muutamia autoja sekä rikkomalla näyteikkunoita. Huumeiden tarkoitus on tietenkin leimata nuo mielenosoittajat narkomaaneiksi, jotta heitä voidaan pitää vastuuttomina sekä epäiakuismaisesti käyttäytyvinä. Ja tuo aine on melko kallista, joten sitä on varmasti sitten joku antanut tarkoituksellisesti muille.

Samalla on levitetty huhuja, että mielenosoittajien joukkoon on soluttautunut huumepiikkien käyttäjä, joka  on ollut AIDS-potilas, mikä sitten  on saanut aikaan vihaa sekä paniikkia, jota on lietsottu sillä, että mellakka-osaston väitetään käyttävän kovia panoksia kumiluotien sijasta . Tuolloin  on myös huudettu esimerkiksi vastapuolta tukevia iskulauseita, jolla on saatu aikaan vihaa sekä raivoa, ja poliisilla on tuolloin ollut tarvetta lähteä käyttämään kumiluoteja sekä kyynelkaasua, jolloin tilanne on saatu näyttämään kaaokselta, ja sitten on parlamentin istutunto taas keskittynyt poliisin käyttämiin otteisiin.

Comments

Popular posts from this blog

Use virtual "perpetual motion machines" and seawater as energy sources.

   Use virtual "perpetual motion machines"  and seawater as energy sources.  The Archimedean screw can offer almost endless energy sources.  "Robert Fludd's 1618 "water screw" perpetual motion machine from a 1660 wood engraving. It is widely credited as the first attempt to describe such a device." (Wikipedia/Perpetual motion) The term "virtual perpetual motion machine" means a machine. That pulls water to the upper tank using a capillary tube. Then that water will fall through the generator or turbine wheel. The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a "perpetual motion machine", that is impossible because of laws of thermodynamics.  The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a " real perpetual motion machine", which is impossible because of the laws of thermodynamics.  The real perpetual motion machines don't use outside energy. And that's why they are not possible.

Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.

"Researchers have created a novel metamaterial that can dynamically tune its shape and properties in real-time, offering unprecedented adaptability for applications in robotics and smart materials. This development bridges the gap between current materials and the adaptability seen in nature, paving the way for the future of adaptive technologies. Credit: UNIST" (ScitechDaily, Metamaterial Magic: Scientists Develop New Material That Can Dynamically Tune Its Shape and Mechanical Properties in Real-Time) Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.  An electro-optical activator can also be an IR state, which means. The metamorphosis in the material can thermally activate.  AI is the ultimate tool for metamaterial research. Metamaterials are nanotechnical- or quantum technical tools that can change their properties, like reflection or state from solid to liquid when the electric or optical effect hits that material. The metamaterial can cru

There might be an answer to why there is a gravitational hole in Earth's gravitational field.

The gravitational field at the point of the Indian Ocean is weaker than in other places on Earth. The existence of that gravitational hole is proved. But the reason why that gravitational hole is formed is unknown. The reason why the gravitational field on the Indian Ocean is weaker might be a simple thing.  There is a possible lighter rock in the mantle, or there is less material at that point. In some wildest theories, there are bubbles in magma that turn below the bottom of the Indian Ocean are less massive than in other places on Earth. The lighter material at that point should make the hole in gravitation.  "Geoid undulation in false color. (International Centre for Global Earth Models/Wikimedia, CC BY 4.0) The impact of the ancient planet. In the time when Earth was young. Cause asymmetry of Earth's gravitational field, because there still is the debris of that impact. But the hole in a gravitational field is harder to explain than regular-looking asymmetry.  Could the r