Skip to main content

Solar Warden-ohjelma sekä salainen avaruusasema ja vaiettu tutkimus interstellaarisesta matkustamisesta


Väitteiden mukaan USA:n asevoimilla on interplanetaariseen tai jopa interstellaariseen lentoon kykeneviä avaruusaluksia. Tuo ohjelma on siis tarinoiden mukaan nimeltään “Solar Warden”, ja se on saattanut käsittää sekä avaruusasemien että äärimmäisen pitkiin lentoihin kykenevien avaruusalusten valmistamisen. Itseasiassa isokokoinen avaruusalus voi muistuttaa paljon avaruusasemaa,  ja se voidaan tehdä sellaiseksi, että esimerkiksi Skylab-tyyppiseen asemaan liitetään telakoimalla ydinrakettimoottori. Ja tietenkin tästä ovat erilaiset teoreetikot saaneet päähänsä, että tuo Skylab-ohjelma oli oikeasti salainen operaatio, missä luotiin ainakin aurinkokunnan sisäosissa liikkuva avaruusalus.

http://www.huffingtonpost.co.uk/darren-perks/solar-warden-the-secret-space-program_b_1659192.html


Tällöin voidaan avaruusasemaan  liittää muunnettu S-IV-B-vaihe, jossa on esimerkiksi kiinnitetty ydinreaktori, joka muuttaa aseman avaruusalukseksi. Tuolloin tämä vaihe varustettaisiin reaktorilla sekä jäähdytys elementeillä, joiden avulla reaktori sitten säteilee kehittämänsä hukkalämmön avaruuteen. Tuon projektin olemassaolon kiistäminen perustuu siihen, että siinä tarvitaan niin paljon työvoimaa, että projekti olisi vuotanut julkisuuteen. Kuitenkin robottien avulla  voidaan tuollainen ohjelma sitten toteuttaa ilman suurta miehitettyjen  lentojen määrää, jolloin salassapito on helpompaa. Tuollaisia EEG-käyrän avulla ohjattavia ihmistä muistuttavia robotteja kehitetään jatkuvasti esimerkiksi Googlen laboratorioissa. Tällöin ei ihmisen tarvitse lähteä avaruuteen, ja noita robotteja voidaan ohjata Internetin yli vaikka tavallisista huoneistoista.


Skylab



Avaruuteen liittyy paljon mystiikkaa, ja koska tuo ympäristö on niin erilainen, kuin se mihin me olemme tottuneet, niin tietenkin näistä asioista kerrotaan mitä erilaisimpia asioita, joista osa on hyvin mielikuvituksellisia. Kuitenkin me kaikki tiedämme, että Maan ihmisillä on mahdollisuus rakentaa sukellusveneeseen perustuva avaruusalus, millä voisimme liikkua avaruudessa. Tuollainen alus olisi oikeastaan eräänlainen sukellusvene, johon on liitetty NERVA-reaktori. Tällainen reaktori ei tarvitse erillistä polttoainetta, koska alus liikkuisi eteenpäin reaktorista purkautuvan hiukkassuihkun avulla. Tai sitten aluksessa on myös WARP-eli magnetodynaaminen ajojärjestelmä, jolla sitä voidaan liikuttaa aurinkokunnassa melko vapaasti.



Mutta toisten mielestä saattaa olla niin, että esimerkiksi USA:n asevoimilla on käytössään myös tähtien väliseen matkaan kykenevä WARP-alus. Vaikka tuollaisen aluksen valmistaminen on päälle päin katsottuna melko vaikeaa, niin todellisuudessa kyseessä olisi vain lentävä sukellusvene. Kun mietitään sitä, että Maan pinnasta suurin osa on meren peitossa, niin silloin tietenkin valtamerta voidaan hyödyntää kiitoratana, mitä hyödyntäisivät suurikokoiset amfibiokoneet, joiden pituus voi olla jopa satoja metrejä. Tämä kuitenkin on vain kuvittelua, ja tuollainen valtava torpedoa muistuttava avaruusalus ensin kiihdyttäisi veden alla nopeuttaan, minkä jälkeen se lähtisi lentoon vetyä käyttävän NERVA-moottorien  avulla. Jos ydinreaktorin läpi johdetaan vetyä, niin se ei muutu niin helposti radioaktiiviseksi, kuin jos käytettäisiin raskaampia alkuaineita.

http://www.dailygalaxy.com/my_weblog/2016/11/nasa-leaks-warp-drive-a-reality-can-defy-newtonian-physics-to-travel-to-the-stars-in-weeks-or-months.html


Kun tuollaista valtavaa avaruusalusta mietitään, niin tietenkin tuollainen alus voidaan konventionaalisessa mallissa laukaista avaruuteen palasina, niin että kantorakettien vaiheita hyödynnetään aluksen valmistamisessa. Tuolloin noihin tyhjentyneisiin  rakettivaiheisiin asennetaan telakoitumisportit, joiden avulla ne sitten liitetään yhteen. Ja sitten aluksen perään asennetaan masto, minkä päähän reaktori liitetään. Mutta tämä varmasti on kuitenkin pelkkää kuvitelmaa, tai ainakaan mitään sellaisia todisteita ei ole, että kyseinen ohjelma olisi mitenkään totta.


Sukellusveneen teknologiaan perustuva avaruusalus voidaan tietenkin lähettää ilmaan myös valtamerestä, ja tuollainen alus voi sitten myös sukeltaa veden alle. Jos oikein villejä kuvitelmia näistä aluksista lähdetään esittämään, niin tietenkin niiden rakentaminen voidaan naamioida sukellusveneisiin liittyväksi projektiksi. Tuolloin esimerkiksi WARP- moottori naamioitaisiin rungon koko pituudelta vedetyiksi torpedoputkiksi. Ja reaktorin jääähdytysrivat voidaan muotoilla haitarimaisesti aluksen kylkeä vasten painettaviksi siiviksi. Kun mietitään tuon ohjelman salailua, niin tietenkin se voidaan hoitaa melko helposti käyttämällä ihmistä muistuttavia robotteja. Noita robotteja kehitetään jatkuvasti esimerkiksi Googlen laboratorioissa, ja niitä ohjataan EEG-käyrän avulla.  


Eli tämän takia esimerkiksi Solar Warden-ohjelma olisi teknisesti mahdollinen. Ja tuo ohjelma olisi voitu salata  melko helposti suurelta yleisöltä. Tietenkin Solar Warden voi tarkoittaa myös avaruusasemia, joita on suunniteltu kiertämään aurinkoa kauas maasta. Se onko tällainen ohjelma oikeastaan pelkkä teoreettine “study project” vai onko siinä tehty konkreettisia aluksia on tietenkin salattu, mutta esimerkiksi Echo-satelliitit saattoivat kuulua osana tätä ohjelmaa.

Comments

Popular posts from this blog

Use virtual "perpetual motion machines" and seawater as energy sources.

   Use virtual "perpetual motion machines"  and seawater as energy sources.  The Archimedean screw can offer almost endless energy sources.  "Robert Fludd's 1618 "water screw" perpetual motion machine from a 1660 wood engraving. It is widely credited as the first attempt to describe such a device." (Wikipedia/Perpetual motion) The term "virtual perpetual motion machine" means a machine. That pulls water to the upper tank using a capillary tube. Then that water will fall through the generator or turbine wheel. The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a "perpetual motion machine", that is impossible because of laws of thermodynamics.  The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a " real perpetual motion machine", which is impossible because of the laws of thermodynamics.  The real perpetual motion machines don't use outside energy. And that's why they are not possible.

Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.

"Researchers have created a novel metamaterial that can dynamically tune its shape and properties in real-time, offering unprecedented adaptability for applications in robotics and smart materials. This development bridges the gap between current materials and the adaptability seen in nature, paving the way for the future of adaptive technologies. Credit: UNIST" (ScitechDaily, Metamaterial Magic: Scientists Develop New Material That Can Dynamically Tune Its Shape and Mechanical Properties in Real-Time) Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.  An electro-optical activator can also be an IR state, which means. The metamorphosis in the material can thermally activate.  AI is the ultimate tool for metamaterial research. Metamaterials are nanotechnical- or quantum technical tools that can change their properties, like reflection or state from solid to liquid when the electric or optical effect hits that material. The metamaterial can cru

There might be an answer to why there is a gravitational hole in Earth's gravitational field.

The gravitational field at the point of the Indian Ocean is weaker than in other places on Earth. The existence of that gravitational hole is proved. But the reason why that gravitational hole is formed is unknown. The reason why the gravitational field on the Indian Ocean is weaker might be a simple thing.  There is a possible lighter rock in the mantle, or there is less material at that point. In some wildest theories, there are bubbles in magma that turn below the bottom of the Indian Ocean are less massive than in other places on Earth. The lighter material at that point should make the hole in gravitation.  "Geoid undulation in false color. (International Centre for Global Earth Models/Wikimedia, CC BY 4.0) The impact of the ancient planet. In the time when Earth was young. Cause asymmetry of Earth's gravitational field, because there still is the debris of that impact. But the hole in a gravitational field is harder to explain than regular-looking asymmetry.  Could the r