Skip to main content

Honeypoteja kannattaa aina varoa kun jotain palvelinta lähdetään hakkeroimaan (PROJECT MAGNET)





Kun keskustellaan erittäin salaisista tieteellisistä sekä sotilaallista projekteista, niin osa niistä saattaa esiintyä monia kertoja listoissa,koska noilla koodinimillä kontrolloidaan sitä, että mikä taho sitten vuotaa tietoja ulos organisaatiosta. Jos kuitenkin puhutaan noista koodinimistä, niin ne saattavat oikeasti olla käytössä monissa eri ohjelmissa käytetään samoja nimiä, ja noiden koodinimien tarkoitus on myös kertoa se, mitä tarkoitusta varten ohjelma pannaan toimeen.


Kun puhutaan MAGNET-ohjelmasta, niin silloin saattaa olla kyseessä erittäin salainen moottoriprojekti, mutta se voi olla myös aivan muuta. Tuo ohjelma voi olla myös esimerkiksi CIA:n ajatuksesta houkutella vastapuolen agentteja sekä tiedemiehiä loikkaamaan länteen. Tuolloin kyseessä olisi operaatio, missä vastustajan avainhenkilöitä kehotettiin paljastamaan asioita, joita he eivät muuten kertoisi. Kuitenkin magneetin olemus on sellainen, että se vetää nimenomaan metalleja puoleensa.


Kun tätä ohjelmaa ajatellaan puhtaasti vakoilun ja vastavakoilun kannalta, niin se voi olla oikeastaan valtava “honeypot,  joka sitten kalastelee vihamielisiä hakkereita Internetistä. Tuollainen ansapalvelin voi pitää sisällään tietoa, joka kiinnostaa valtion vihollisia, ja jos joku jakaa tuon kaltaista tietoa ympäriinsä, niin hänet voidaan jäljittää noissa dokumenteissa olevien koodien avulla. Osa noista koodeista saadaan esille vain silloin, kun käytössä on erityinen ohjelma, joka sitten saa nuo koodit näkyviksi. Eli niiden koodien sekaan asennetaan sellaisia numeroita, jotka voidaan purkaa ASCII-koodeiksi, joilla voidaan tuon dokumentin lataaja saada selville.


Tuo salaus perustuu kvanttialkulukuihin, joiden avulla suoritettu kertolasku sitten muuttaa nuo numerot tai kirjaimet ASCII-koodeiksi. Vaikka tuo numerosarja saataisiin muuten näkyväksi, niin silti tarvitaan NSA:n käyttöoikeuden tarkastus, kun tuon dokumentin lataaja saadaan ylös järjestelmästä. Kun tuollainen serveri rakennetaan, niin siinä olevat dokumentit varustetaan yleensä haittakoodeilla, joiden avulla NSA sitten peilaa tuon tietokoneen Internetistä. Tuo koodi etsii tietokoneesta sen sarjanumeron, minkä jälkeen NSA etsii koneen sijainnin sekä konetta että Internet liittymää koskevat maksutiedot.


Tai sitten NSA aktivoi koneella olevan haittakoodin, mikä ohjaa tietokonetta palaamaan alkuperäisiin asetuksiin, mikä poistaa sen kaikki tiedostot.  Tämän jälkeen NSA:n johto päättää, mitä tuolle koneelle sekä sen omistajalle tehdään. Toisaalta esimerkiksi huumekauppiaita sekä muita vastaavia henkilöitä etsitään verkossa erilaisten “magneettien” avulla. Niitä ovat esimerkiksi sosiaalisen median sivuilla esitetyt bileet, joiden kutsuvieraiden listalla on huumeita käyttäviä julkisuuden henkilöitä, joiden avulla paikkaan houkutellaan sitten huumemiehiä, ja sitten paikalle saapuu poliisin erikoisryhmä.



Kun tätä ohjelmaa ajatellaan tarkasti, niin tietenkin pitää tuollaisella ansapalvelimella olla joku, joka sitten saa hakkerit hakeutumaan sen ympärille. Informaatiosodasta puhuttaessa tietenkin kyseessä voi olla disinformaatio-ohjelma, jonka tarkoitus on kylvää epäluuloja sekä vihaa terroristien sisäpiiriin. Eli noilta muka hakkeroiduilta palvelimilta saaduissa tiedoissa voidaan mainita, että joku terroristijohtaja työskentelee CIA:lle, vaikka hän ei sitä olisikaan. Ja vaikka hän ottaisi kuinka paljon raakaa kuvamateriaalia itsestään, missä tuollainen henkilö poseeraa veitsien kanssa, niin silloinkin voidaan väittää kuvan olevan manipuloitu, tai sitä kuvatun salaa, ja että tuo “taistelija” ei muuta ole tehnyt kuin surmannut panttivankejaan.


Eli laukaustakaan tuollainen julkisuuden kipeä militantti ei ehkä rintamalla ole koskaan ampunut, ja jos sitten noita kaiken maailman “Jihad Johneja” tarkastellaan hiukan tarkemmin, niin huomataan heillä olevan aina joku pussi pääsään, joten tuo henkilö voi olla kuka hyvänsä.  Jotkut henkilöt ovat puhuneet MI5:n tavasta värvätä tiedottajia. Tuossa tavassa kuulemma ei ole mitään inhimillistä, ja nuo henkilöt sitten saavat uhkauksia noilta agenteilta. Mutta tällöin mieleeni tulee sellainen asia, että miksi nuo tiedottajiksi värvättävät eivät kerro näistä asioista lakimiehelle? Jos ihmisellä ei ole mitään salattavaa, niin miksi hän sitten ei sitten haasta MI5:ttä oikeuteen noista kiristämisistä? Miksi nuo agentit saavat mellastaa miten heitä sattuu huvittamaan? Joten se millä tämä tiedustelupalvelu noiden ihmisten suut tukkii on jäänyt itseltäni selvittämättä. Samoin olisi mukavaa tietää, että millainen ihminen antaa itseään kiristää miten mieli tekee, ilman että hän marssii oikeuteen tai kertoo ystävilleen, mitä MI5 on hänelle tehnyt?

Comments

Popular posts from this blog

Use virtual "perpetual motion machines" and seawater as energy sources.

   Use virtual "perpetual motion machines"  and seawater as energy sources.  The Archimedean screw can offer almost endless energy sources.  "Robert Fludd's 1618 "water screw" perpetual motion machine from a 1660 wood engraving. It is widely credited as the first attempt to describe such a device." (Wikipedia/Perpetual motion) The term "virtual perpetual motion machine" means a machine. That pulls water to the upper tank using a capillary tube. Then that water will fall through the generator or turbine wheel. The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a "perpetual motion machine", that is impossible because of laws of thermodynamics.  The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a " real perpetual motion machine", which is impossible because of the laws of thermodynamics.  The real perpetual motion machines don't use outside energy. And that's why they are not possible.

Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.

"Researchers have created a novel metamaterial that can dynamically tune its shape and properties in real-time, offering unprecedented adaptability for applications in robotics and smart materials. This development bridges the gap between current materials and the adaptability seen in nature, paving the way for the future of adaptive technologies. Credit: UNIST" (ScitechDaily, Metamaterial Magic: Scientists Develop New Material That Can Dynamically Tune Its Shape and Mechanical Properties in Real-Time) Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.  An electro-optical activator can also be an IR state, which means. The metamorphosis in the material can thermally activate.  AI is the ultimate tool for metamaterial research. Metamaterials are nanotechnical- or quantum technical tools that can change their properties, like reflection or state from solid to liquid when the electric or optical effect hits that material. The metamaterial can cru

There might be an answer to why there is a gravitational hole in Earth's gravitational field.

The gravitational field at the point of the Indian Ocean is weaker than in other places on Earth. The existence of that gravitational hole is proved. But the reason why that gravitational hole is formed is unknown. The reason why the gravitational field on the Indian Ocean is weaker might be a simple thing.  There is a possible lighter rock in the mantle, or there is less material at that point. In some wildest theories, there are bubbles in magma that turn below the bottom of the Indian Ocean are less massive than in other places on Earth. The lighter material at that point should make the hole in gravitation.  "Geoid undulation in false color. (International Centre for Global Earth Models/Wikimedia, CC BY 4.0) The impact of the ancient planet. In the time when Earth was young. Cause asymmetry of Earth's gravitational field, because there still is the debris of that impact. But the hole in a gravitational field is harder to explain than regular-looking asymmetry.  Could the r