Skip to main content

Ovatko Air Force One sekä Mt. Weather Emergency Operations Center todellisuudessa vain eliitin pakopaikkoja?


Air Force One on kuuluisimpia lentokoneita, mitä maailmasta löytyy. Kaikki ihmiset jotka harrastavat ilmailua tai muuten vain ovat kiinnostuneita näistä asioista tietävät, että kyseessä on raskaasti modifioitu Boeing 747, joka on oikeastaan presidentin lentävä päämaja. Noita koneita on kaksi, ja ne on sijoitettu Andrewsin lentotukikohtaan 1. komentolaivueeseen  (National command wing).



Tuo kone sekä kyseinen laivue ovat vastuussa siitä, että USA:n presidentti saa milloin vain yhteyden ydinaseisiin, sekä tuo kone on varustettu erityisillä kommunikaatio sekä tilanteen hallintaan tarkoitetulla laitteistoilla, jonka avulla USA:n presidentti voi olla milloin tahansa yhteydessä kehen tahansa asevoimien sekä hallinnon työntekijään, joka on määrätty tuon miehen tai naisen suoranaiseksi alaiseksi. Samoin se kykenee kommunikoimaan minkä hyvänsä satelliitin tai lentokoneen kanssa, mikä on varustettu yhteensopivalla viestintä järjestelmällä.  



Kyseinen lentokone tarjoaa siis myös lentävän päämajan USA:n valtiolliselle johdolle, joka presidentti Eisenhowerin aikana tehtyjen suunnitelmien mukaan vetäytyy tuohon koneeseen silloin, jos ydinsota syttyy. Tuo toimenpide on erittäin kiistelty osa ydinaseita koskevaa strategiaa, koska se merkitsee sitä, että Valkoinen talo evakuoidaan muutamassa minuutissa, mutta tavallisille ihmisille ei ehkä kerrota koko asiasta yhtään mitään. Eli pahimpien sekä huonoimpien vitsien mukaan tavalliset amerikkalaiset huomaisivat ydinsodan syttyneen vasta, kun sienen muotoiset pilvet nousevat kaupunkien päälle.


Se että USA:n hallituksella on eräänlainen puolisalainen evakuointia koskeva suunnitelma tuli viimeistään ilmi  sekä yleisön tietoisuuteen silloin, kun Osama Bin Ladenin lähettämät terroristit hyökkäsivät World Trade Centeriä vastaan 9/11 vuonna 2001. Käytän tekstissä sanaa “puolisalainen”, koska tuo operaatio on esitelty monissa julkaisuissa, ja se on mainittu esimerkiksi 1980-luvulla julkaistussa “Suuressa ydinsotatiedossa” (“Eita” kustantamo 1984” , joten sinällään kyse ei ole mikään suuri salaisuus. WTC-iskujen aikaan USA:n poliittinen eliitti vetäytyi Mt. Weatherin hätätila-operaatio-keskukseen (Mt. Weather Emergency Operations Center), josta käytetään ainakin Internetissä olleiden kirjoitusten mukaan koodinimeä “High Point”.


Tuota taktiikkaa kritisoidaan siksi, että monien mielestä kongressin miehet eivät tätä palvelua ansaitse. Kuitenkin Pentagonin mukaan tällä toiminnalla pyritään estämään tuho-aseiden käyttö, koska tuolla taktiikalla estetään kongressin jäseniä trollaamasta tilannetta enää pahemmaksi. Mt. Weather:in keskuksen rakenne on huippusalainen, ja jopa kongressin jäsenet joutuvat tuon operaation ajan oleskelemaan keskuksen ulko-osissa.


Kyseisestä  laitoksesta sitten tietenkin kerrotaan paljon hurjia juttuja, joiden todenperäisyys ei liene mitenkään kovin luotettavasti tarkistettua tekstiä. Kaikkein villeimmissä foliohattua käyttävien persoonien mukaan tuossa laitoksessa kloonataan noiden USA:n mahtavimpien henkilöiden varalla olevia ruumiita, joihin he sitten siirtäisivät aivonsa jos heidän oikeaa kehoaan kohtaa joku onnettomuus, mikä saa sitten aikaan tuon henkilön kuoleman tai ennenaikaisen vammautumisen, jotta nuo miehet sitten voivat suorittaa tehtävänsä loppuun kunnialla.


Tuolloin kyseisen huhun mukaan kyseinen virkamies sitten siirretään uuteen kehoon, joka on valmistettu hänestä otetuista soluista. Tällaisiin esimerkiksi kloonausta käsitteleviin toimintoihin ei kuitenkaan pidä koskaan suhtautua liian vakavasti. Laitoksen sisällä on tarinoiden mukaan laboratorioita, joissa testataan asioita, mistä ei pidä koskaan puhua sen ulkopuolella, ja ainoastaan se mitä laitoksesta näytetään ulospäin on vaikuttavaa, ja koska siellä on valtavat vesivarannot sekä itsenäinen sähköntuotantokapasiteetti viittaavat siihen, että tuo laitos on sellainen, että siellä voidaan elää vuosia täysin itsenäisesti.


Puhutaan valtavista maanalaisista ruoan-tuotantoa varten valmistetuista yksiköistä, joiden avulla tuonne maan alle siirtyneet ihmiset voisivat elää vuosia ottamatta yhteyttä ulkomaailmaan. Kyseiset yksiköt ovat siis käytäviä, joissa voidaan kasvattaa ruokaa UV-lamppujen lamppujen alla, ja siitä sitten on väännetty hippihenkinen vitsi, jonka mukaan USA:n johtajien salainen kannabis-pelto sijaitsee tuossa paikassa.  Tuon takia on joku kertonut joskus vitsin, jonka mukaan tuonne maan alle on mennyt joitakin henkilöitä, jotka luulevat laukaisseensa ydinaseita. Tuon jälkeen nämä henkilöt ovat tarinan mukaan sinetöineet tukikohtansa sekä elävät maan alla tietämättä, että he osallistuivat todellisuudessa simulaatioon, jossa heidän tehtävänsä oli laukaista ohjuksia.


Kuitenkin tällaiset evakuointikeskukset varmasti aiheuttavat erilaisia keskusteluja siitä, että onko sopivaa, että vain presidentti sitten viedään pois Washingtonista, jos alueelle suunnataan ydinaseita, tai noita aseita aiotaan laukaista. Eisenhower perusteli tuota presidentillistä evakuointisuunnitelmaa siten, että jos liittovaltion hallinto siirtyy pois ihmisten läheltä, niin ehkä venäjän johto suuntaa ydinaseet sitten muualle kuin kaupunkeihin.


Kuitenkin “Operation High Point” eli hallinnon evakuointi on muutakin kuin pelkkä yritys suunnata aseita muualle. Näet jokainen USA:n hallinnon osanen siirretään omiin laitoksiin eli evakuointia varten varattuihin keskuksiin, jotta saadaan selville, että tekeekö joku noista miehistä sekä naisista sitten yhteistyötä vihollisen kanssa. Samoin tarkoitus olisi ainakin virallisen totuuden mukaan sitten selvittää se, että yrittääkö joku kaapata valtaa tuossa maassa.


Tai niin ainakin Eisenhowerin kerrotaan perustelleen tuota hiukan moraalitonta toimintaa, missä maan huippuvirkamiehet sekä poliitikot evakuoidaan johonkin maanalaiseen tukikohtaan. Joidenkin mielestä kyseessä on vain 100 miljoonaa dollaria vuodessa kuluttava kallis “show”, joka sitten on kuitenkin vain hallinnon eliittiä varten tehty asia, joka ainoastaan kuluttaa veronmaksajien rahoja. Näiden asioiden parissa tietenkin aina välillä pitää muistuttaa, että näiden asioiden parissa häärii myös joukko "foliohattua" käyttäviä henkilöitä, joiden toiminnassa ei sinällään mitään laitonta ole. Ja nämä henkilöt sitten yleensä saavat aikaan melko uskomattomia teorioita erilaisista asioista.


Toisten ihmisten mukaan tuossa paikassa tehdään sitten pidätys, jos joku hallinnon työntekijä paljastuu neuvostoliiton vakoojaksi. Tai sitten ehkä Eisenhower suunnitteli vallankaappausta ja ajatteli lavastaa ydiniskun USA:aan. Kun hallinnon väki sitten siirretään tuonne evakuointikeskukseen, niin heidät pidätetään, minkä jälkeen asevoimien lääkäri suorittaa lobotomian niille henkilöille, joiden halutaan jatkavan hallinnossa ikään kuin keulakuvina sen jälkeen kun kenraalit ovat ottaneet vallan tuossa maassa.



Comments

Popular posts from this blog

Use virtual "perpetual motion machines" and seawater as energy sources.

   Use virtual "perpetual motion machines"  and seawater as energy sources.  The Archimedean screw can offer almost endless energy sources.  "Robert Fludd's 1618 "water screw" perpetual motion machine from a 1660 wood engraving. It is widely credited as the first attempt to describe such a device." (Wikipedia/Perpetual motion) The term "virtual perpetual motion machine" means a machine. That pulls water to the upper tank using a capillary tube. Then that water will fall through the generator or turbine wheel. The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a "perpetual motion machine", that is impossible because of laws of thermodynamics.  The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a " real perpetual motion machine", which is impossible because of the laws of thermodynamics.  The real perpetual motion machines don't use outside energy. And that's why they are not possible.

Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.

"Researchers have created a novel metamaterial that can dynamically tune its shape and properties in real-time, offering unprecedented adaptability for applications in robotics and smart materials. This development bridges the gap between current materials and the adaptability seen in nature, paving the way for the future of adaptive technologies. Credit: UNIST" (ScitechDaily, Metamaterial Magic: Scientists Develop New Material That Can Dynamically Tune Its Shape and Mechanical Properties in Real-Time) Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.  An electro-optical activator can also be an IR state, which means. The metamorphosis in the material can thermally activate.  AI is the ultimate tool for metamaterial research. Metamaterials are nanotechnical- or quantum technical tools that can change their properties, like reflection or state from solid to liquid when the electric or optical effect hits that material. The metamaterial can cru

There might be an answer to why there is a gravitational hole in Earth's gravitational field.

The gravitational field at the point of the Indian Ocean is weaker than in other places on Earth. The existence of that gravitational hole is proved. But the reason why that gravitational hole is formed is unknown. The reason why the gravitational field on the Indian Ocean is weaker might be a simple thing.  There is a possible lighter rock in the mantle, or there is less material at that point. In some wildest theories, there are bubbles in magma that turn below the bottom of the Indian Ocean are less massive than in other places on Earth. The lighter material at that point should make the hole in gravitation.  "Geoid undulation in false color. (International Centre for Global Earth Models/Wikimedia, CC BY 4.0) The impact of the ancient planet. In the time when Earth was young. Cause asymmetry of Earth's gravitational field, because there still is the debris of that impact. But the hole in a gravitational field is harder to explain than regular-looking asymmetry.  Could the r