Skip to main content

Miksi ydinonnettomuuksia on salattu? Vai ovatko ne oikeasti edes onnettomuuksia?

Hylätty kaupunki Semipalatinsk 21 Semipalatinskin
ydinkoealueella. 

Kun pohditaan sitä, miksi esimerkiksi Neuvostoliitto on salannut ydinonnettomuuksia, niin tietenkin silloin täytyy muistaa, että tuossa maassa ei ollut koskaan vapaata lehdistöä. Siksi salaaminen onnistui tuossa maassa paremmin kuin lännessä. Esimerkiksi eräässä tapauksessa ydinmateriaalia eli aseisiin varattua plutoniumia tuottavassa laitoksessa oli tuota plutoniumia kaadettu liikaa jollekin alustalle, ja seurauksena oli räjähdys. Se onko laitosten työntekijöitä koskaan muistettu, on jäänyt historian hämärään.


Mutta kun mietitään sitä, että mitä kaikkea esimerkiksi Kylmän Sodan aikaan saatiin, niin ei tämä tiedottaminen myöskään lännessä aivan vapaata ollut. Kun mietitään esimerkiksi CASTLE BRAVO ydinkokeen yhteydessä tapahtunutta japanilaisen kalastusaluksen tapausta, missä ydinasekokeesta lähtöisin olevaa radioaktiivista tuhkaa lensi aluksen päälle, ja sen miehistä poltti itsensä melko pahasti ydinsäteilyn takia, niin silloin kyllä voidaan miettiä, että miten monta ydinonnettomuutta tuota ennen oli sattunut noissa kokeissa. BRAVO oli 1,5 kertaa voimakkaampi, kuin mitä oli aluksi laskettu, joten siksi nämä kalastajat saivat vakavia palovammoja.


Kuitenkin myös läheisten saarten asukkaat saivat osansa radioaktiivisesta tuhkasta. Itse välillä mietin, että olisiko Neuvostoliitto kertonut tuosta tapauksesta? Tai olisiko USA:n asevoimien tiedotuspolitiikka ollut samanlaista, jos säteilyn uhrit olisivat olleet asevoimien henkilökuntaan kuuluvia? Mutta toki Neuvostoliitossa salaattiin paljon asioita, joista olisi pitänyt puhua. Kun Semipalatinskin ydinkoealueella on nyt paljastunut ydinonnettomuus, jossa yli 600 ihmistä sai hoitoa akuutin säteilysairauden takia, ja vertailuksi voidaan sanoa, että Tshernobylissä vastaava luku oli 128, niin uutisessa luki, että ydinkoealue rakennettiin vankityövoimalla.


Silloin tuli mieleeni sellainen asia, että onko Neuvostoliitto käyttänyt vankeja myös koekaniineina ydinkokeissa? Ja mitä tapahtui niille vangeille, jotka tekivät tuon työn, jossa valmistettiin salaisia laitoksia? Pudotettiinko  heidän päälleen ehkä ydinpommi, jolloin noita ihmisiä ei ollut sitten enää olemassakaan, koska he katosivat kaasuja ilmaan, eivätkä he voineet silloin kertoa valtiosalaisuuksia mihinkään. Tuolla tavoin Stalin peitteli rikoksiaan, kuten peitteli myös SS, jonka rikoksia käsitellään tai ainakin ennen käsiteltiin yksipuolisesti sekä intensiivisesti vain sen takia, että Saksa sattui häviämään Toisen Maailmansodan, vaikka toki kuuden miljoonan ihmisen murhaaminen on rikoksena kammottava, ja maailma ei koskaan saa unohtaa holokaustia, mutta samaan aikaan monen muun maan tekemistä “etnisistä puhdistuksista” ei olla koskaan puhuttu.


Näitä maita ovat esimerkiksi Brasilia sekä muutamat muut vastaavat valtiot, joiden toimia ei ehkä koskaan olla puitu oikeudessa. Ja tietenkään myöskään Neuvostoliitto ei Kylmän sodan aikaan ollut kiinnostunut käymään läpi noita Stalinin ajan tekoja, tai ylipäätään oman turvallisuuspalvelun toimia ellei se sitten jotenkin palvellut silloista Kremlin johtajaa ja hänen päämääriään kuten epämiellyttävien kilpailijoiden poistamista turvallisuuskoneistosta. Tuolloin järjestettiin näytösoikeudenkäyntejä, joissa esimerkiksi turvallisuuspoliisin pahamaineinen päällikkö  Lavrenti Berija, tuomittiin kuolemaan ilman että hän pääsi kertomaan tietojaan kenellekään.  Tuolloin saattoi useita Stalinin verikoiria päästä pakoon.


Mutta jostain olen kuullut, että noiden ydinkokeiden yhteydessä tehtiin myös evoluution tutkimusta, missä testattiin säteilyn vaikutusta ihmisen perimään, ja tätä tutkimusta tehtiin lasten kautta. Tuolloin tutkittiin sitä, kuinka paljon valmistuneita lapsia syntyi niille henkilöille, jotka ottivat osaa ydinkokeisiin, ja samalla tutkittiin kumpaan sukupuoleen kohdistunut säteily on vahingollisempaa. Ja samalla testattiin bunkkerin sijoitus-syvyyttä maan sisässä. Eli sitä kuinka syvällä bunkkerin piti sijaita, jotta se suojaisi radioaktiiviselta säteilyltä, jota suuritehoiset ydinaseet lähettivät räjähdyksen yhteydessä.


Kun mietitään USA:n toimia Toisen Maailmansodan jälkeen, niin toki on selvää, että "Operation Paperclip:in" yhteydessä värvättiin myös natsirikollisia. Noiden ihmisten kanssa ei kukaan halua olla missään tekemisissä, mutta puhutaan, että rakettimiesten mukana olisi tullut myös kaasukammioita suunnitelleita henkilöitä, ja eräiden tarinoiden mukaan myös erinäisiin ihmiskokeisiin syyllistyneitä henkilöitä olisi tullut USA:San sodan jälkeen Deepwater projektin yhteydessä. Tuolloin saattoi käydä niin, että Pentagon hankkiutui heistä eroon jonkun ydinkokeen yhteydessä. USA:n liittohallitus oli muuten kerran antanut luvan syöttää lapsille radioaktiivisia muroja, jotta voitiin tutkia ruuan matkaa ruuansulatuskanavassa.

Mutta oletteko koskaan ajatelleet, mitä olisi tapahtunut, jos joku liittoutuneiden kenraali olisi jäänyt kiinni siitä, että hän kaveerasi natsien kanssa, tai ainakaan avoin seurustelu minkään keskitysleirien kauhun kanssa ei ollut asia, millä tuolloin vitsailtiin. Tai noilla asioilla ei vieläkään ole mitään syytä leikkiä eikä niissä ole mitään hauskaa, ja mitä sitten rakettimies olisi tehnyt kaasukammioiden parissa. Olen joskus kuullut, että SS oli ajatellut rakentaa kaasukammioita, missä ruumiit olisi saman tien tuhkattu kammioon asennetun asetyleeniliekkiin perustuvan polttolaitteiston avulla. Tuolloin ei “sonderkommandoja” olisi tarvittu ollenkaan, kun 3500 asteen vaakatasossa oleva asetyleeniliekki olisi polttanut ruumiit sekunnissa tuhkaksi, ja tuo laitteisto piti asentaa eräisiin kaasukammioihin.

Comments

Popular posts from this blog

Use virtual "perpetual motion machines" and seawater as energy sources.

   Use virtual "perpetual motion machines"  and seawater as energy sources.  The Archimedean screw can offer almost endless energy sources.  "Robert Fludd's 1618 "water screw" perpetual motion machine from a 1660 wood engraving. It is widely credited as the first attempt to describe such a device." (Wikipedia/Perpetual motion) The term "virtual perpetual motion machine" means a machine. That pulls water to the upper tank using a capillary tube. Then that water will fall through the generator or turbine wheel. The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a "perpetual motion machine", that is impossible because of laws of thermodynamics.  The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a " real perpetual motion machine", which is impossible because of the laws of thermodynamics.  The real perpetual motion machines don't use outside energy. And that's why they are not possible.

Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.

"Researchers have created a novel metamaterial that can dynamically tune its shape and properties in real-time, offering unprecedented adaptability for applications in robotics and smart materials. This development bridges the gap between current materials and the adaptability seen in nature, paving the way for the future of adaptive technologies. Credit: UNIST" (ScitechDaily, Metamaterial Magic: Scientists Develop New Material That Can Dynamically Tune Its Shape and Mechanical Properties in Real-Time) Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.  An electro-optical activator can also be an IR state, which means. The metamorphosis in the material can thermally activate.  AI is the ultimate tool for metamaterial research. Metamaterials are nanotechnical- or quantum technical tools that can change their properties, like reflection or state from solid to liquid when the electric or optical effect hits that material. The metamaterial can cru

There might be an answer to why there is a gravitational hole in Earth's gravitational field.

The gravitational field at the point of the Indian Ocean is weaker than in other places on Earth. The existence of that gravitational hole is proved. But the reason why that gravitational hole is formed is unknown. The reason why the gravitational field on the Indian Ocean is weaker might be a simple thing.  There is a possible lighter rock in the mantle, or there is less material at that point. In some wildest theories, there are bubbles in magma that turn below the bottom of the Indian Ocean are less massive than in other places on Earth. The lighter material at that point should make the hole in gravitation.  "Geoid undulation in false color. (International Centre for Global Earth Models/Wikimedia, CC BY 4.0) The impact of the ancient planet. In the time when Earth was young. Cause asymmetry of Earth's gravitational field, because there still is the debris of that impact. But the hole in a gravitational field is harder to explain than regular-looking asymmetry.  Could the r