Skip to main content

Virukset tulevat korvaamaan perinteiset kemiallisesti valmistetut antibiootit ehkä jo lähitulevaisuudessa

C-Hepatiittivirus
http://www.sciencemag.org/news/2015/09/new-human-virus-discovered-old-blood-samples

Bakteriofagien eli bakteereja tuhoavien virusten ero antibiootteihin nähden on se, että virus on itse lisääntyvä olio, minkä takia niitä ei tarvita teoriassa kuin yksi annos, joka sitten annetaan potilaalle joko injektiona tai ehkä nanoteknologiaa hyödyntävien tablettien muodossa. Tämä jälkimmäinen virusten antotapa on paljon yksinkertaisempi sekä tehokkaampi kuin ruiske, ja sen käyttämiseen ei tarvita mitään erityistaitoja. Nuo nanoteknologiaa hyödyntävät tabletit tai pillerit ovat sellaisia, että ne koostuvat pienistä kuulista, joka ensin imeytyvät ihmisen suoliston kautta verenkiertoon, tai sitten ne voidaan pölläyttää puuterimaisena pölynä henkilön nenäonteloon, mistä ne sitten päätyvät keuhkoihin ja verenkiertoon.

Veressä nuo proteiineista tehdyn nanokuulat sitten liukenevat, ja vapauttavat virukset verenkiertoon, ja sitten vain pitää muistaa se, että ihmisen immuunipuolustus ei saa sitten tuhota näitä viruksia ennen kuin ne pääsevät bakteereihin käsiksi. Tuolloin voidaan hyödyntää sellaista ajatusta, että noiden nanokuulien pintaan asetetaan proteiini, joka saa bakteerit hakeutumaan sen lähelle, ja vasta kun bakteeri on tuon kuulan syönyt, niin silloin se avautuu ja virus pääsee bakteeriin. Se mikä tekee viraalihoidosta erittäin tehokkaan on se, että yksi virusannos riittää ihmiselle, ja se on erittäin helppo antaa. Toki jos puhutaan esimerkiksi suurten bakteeripesäkkeiden hoidosta, niin silloin virukset voidaan suoraan ruiskuttaa niiden lähelle, jolloin niitä sitten päätyy bakteereihin. Mutta kuten sanoin, niin noiden hoitojen ongelma on nimenomaan se, että immuunipuolustus ei saisi hyökätä noita viruksia vastaan ennen kuin ne pääsevät kiinni bakteeriin.

Ja tietenkin bakteerien kohdalla pitää muistaa sellainen asia, että virus ei saisi hyökätä minkään muun soluryhmän kuin noiden haitallisten infektiobakteerien kimppuun, koska jos sattuu käymään niin, että tuo virus alkaisi tuhota samalla myös esimerkiksi makrofageja, niin silloin saattaisi käydä niin, että ihminen kuolisi tähän hoitoon. Viraali- eli viruksiin perustuvat hoidot on alunperin keksitty syövän hoitoon, tai tarkemmin sanoen vaikeahoitoisten kasvainten tuhoamiseen, mutta kuten tiedämme, niin noita viraalihoitoja ollaan kehittämässä jatkuvasti. Viraalihoidoista tekee kiehtovan se, että niiden avulla voidaan ihmiselle tehdä geeninsiirto, millä esimerkiksi parantumattomia perinnöllisiä sairauksia voidaan hoitaa, eli kun puhutaan geneettisestä häiriöstä, joka paljastuu sikiövaiheessa, niin silloin sikiöön voidaan ruiskuttaa virusta, mikä korjaa tuon yksilön perimän.

Mutta yleensä ei olla ajateltu sitä, että esimerkiksi ihmiselle voidaan tuolloin antaa viruksiin perustuvaa dopingia, mikä varmasti aiheuttaa ajatuksia siitä, mitä tapahtuisi, jos ihmiseen siirrettäisiin sellaisia viruksia, jotka muuttavat ihmisen lihaksiston samanlaiseksi kuin gorillalla on. Tällainen doping voi olla muutamien vuosien kuluttua täyttä todellisuutta urheilun maailmassa. Kuten tiedämme, niin huippu-urheilussa liikkuu valtavat rahat, ja tuolloin joku varmasti alkaa sitten miettiä, millä tavoin hän voisi saada sitten parannettua urheilijoiden suoritusta vilpillä, ja silloin joku saa päähänsä ryhtyä antamaan urheilijoille viraalihoitoja. Tässä viittaan siihen, että mitään doping-ainetta ei olla kehitetty urheilua varten, vaan kaikki ne ovat tavallisia lääkkeitä, joilla esimerkiksi luuydintä stimuloidaan tuottamaan lisää punasoluja. Tätä tarvitaan jos ihmisellä on esimerkiksi anemia tai vastaava sairaus.

Tuolloin voisi "Asterixista"  tuttu taikajuoma olla todellisuutta. Ihmisen geneettisen perimän muokkaaminen on helpompaa kuin bakteerien tuhoaminen, koska tuolloin vaaditaan vain se, että yksi ihmisen ruumiin soluista infektoidaan, ja sitten virus lähtisi etenemään pitkin tuota soluryhmää, joten ehkä tulevaisuudessa on mahdollista, että hankimme tai kehitämme hoitoja esimerkiksi CP-vammaan, mikä on erittäin invalidisoiva periytyvä kehityshäiriö. Ja tuolla tavoin voisimme ehkä sitten myös kehittää omaa älykkyyttämme, jotta saisimme lisää Einsteineja sekä muita tiedemiehiä. Ja virusten avulla voidaan taistella myös pernaruton kaltaisia biologisia aseita vastaan, eli noita faageja levitetään alueelle, missä on käytetty tuota asetta, ja sitten bakteerit tuhottaisiiin.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/hs-bakteereita-tappavat-virukset-voivat-korvata-antibiootit-kokeilu-alkaa-suomessa/6302066

marxjatalous.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

Use virtual "perpetual motion machines" and seawater as energy sources.

   Use virtual "perpetual motion machines"  and seawater as energy sources.  The Archimedean screw can offer almost endless energy sources.  "Robert Fludd's 1618 "water screw" perpetual motion machine from a 1660 wood engraving. It is widely credited as the first attempt to describe such a device." (Wikipedia/Perpetual motion) The term "virtual perpetual motion machine" means a machine. That pulls water to the upper tank using a capillary tube. Then that water will fall through the generator or turbine wheel. The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a "perpetual motion machine", that is impossible because of laws of thermodynamics.  The machine uses differences in pressure levels. But it looks like a " real perpetual motion machine", which is impossible because of the laws of thermodynamics.  The real perpetual motion machines don't use outside energy. And that's why they are not possible.

Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.

"Researchers have created a novel metamaterial that can dynamically tune its shape and properties in real-time, offering unprecedented adaptability for applications in robotics and smart materials. This development bridges the gap between current materials and the adaptability seen in nature, paving the way for the future of adaptive technologies. Credit: UNIST" (ScitechDaily, Metamaterial Magic: Scientists Develop New Material That Can Dynamically Tune Its Shape and Mechanical Properties in Real-Time) Metamaterials can change their properties in an electric- or electro-optical field.  An electro-optical activator can also be an IR state, which means. The metamorphosis in the material can thermally activate.  AI is the ultimate tool for metamaterial research. Metamaterials are nanotechnical- or quantum technical tools that can change their properties, like reflection or state from solid to liquid when the electric or optical effect hits that material. The metamaterial can cru

There might be an answer to why there is a gravitational hole in Earth's gravitational field.

The gravitational field at the point of the Indian Ocean is weaker than in other places on Earth. The existence of that gravitational hole is proved. But the reason why that gravitational hole is formed is unknown. The reason why the gravitational field on the Indian Ocean is weaker might be a simple thing.  There is a possible lighter rock in the mantle, or there is less material at that point. In some wildest theories, there are bubbles in magma that turn below the bottom of the Indian Ocean are less massive than in other places on Earth. The lighter material at that point should make the hole in gravitation.  "Geoid undulation in false color. (International Centre for Global Earth Models/Wikimedia, CC BY 4.0) The impact of the ancient planet. In the time when Earth was young. Cause asymmetry of Earth's gravitational field, because there still is the debris of that impact. But the hole in a gravitational field is harder to explain than regular-looking asymmetry.  Could the r